Bekliyorum dostiiii2.Adım için birazdan burada olalım dostlar cok bekletmeyecegim.
Bekliyorum dostiiii2.Adım için birazdan burada olalım dostlar cok bekletmeyecegim.
Bekliyoruz kanka ama oranı abartma kanka sağlam Oyna bu sefer2.Adım için birazdan burada olalım dostlar cok bekletmeyecegim.
orana bakmıyor bu işler be reis , orana bakacak olsa ilk adımda rakibe oynardıBekliyoruz kanka ama oranı abartma kanka sağlam Oyna bu sefer
Kırmızıya bas gel oto son adıma gecek2.Adım için birazdan burada olalım dostlar cok bekletmeyecegim.
Afiyet olsun..Tamamdır Dostum ben yemek yiyene kadar beklesen kâfi 😂😂🙏
dün mesela m.utd oranı 3ün üstündeydi adamlar 3 tane attı deplasmandaorana bakmıyor bu işler be reis , orana bakacak olsa ilk adımda rakibe oynardı![]()
Orasında var kanka ama risk az alsın diye dedimorana bakmıyor bu işler be reis , orana bakacak olsa ilk adımda rakibe oynardı![]()
takip ediyoruz zaman geçiyor işte , kazanırsa tadından yenmezOrasında var kanka ama risk az alsın diye dedim
Yeminle tek amaçlımız kankatakip ediyoruz zaman geçiyor işte , kazanırsa tadından yenmez
paramız yok , takip edip zevk alıyoruzYeminle tek amaçlımız kanka
Esse öyle çaktırma 😂😂😂paramız yok , takip edip zevk alıyoruz![]()
cok kaptırma kendiniKendim kazanıyorum gibi seviniyorum galiba ben bağımlı oldum 😂😂
sabreden derviş , muradına ermişBekliyoruz pusudayız
😅😅😅😅Kırmızıya bas gel oto son adıma gecek))
Sahgecin yemek boğazına dururur sonra ddd
Afiyet olsun..
Hahahahahahaha bu iyiydisabreden derviş , muradına ermiş![]()
Evet hoş geldin aramıza, titremeler falan olursa hiç çekinmeden 112 araa😂😂😂Kendim kazanıyorum gibi seviniyorum galiba ben bağımlı oldum 😂😂