- 43,424
- 7,839
- 113
Tmm kankammaçı beklıyorum baslasın alacam.
Tmm kankammaçı beklıyorum baslasın alacam.
Hayırlısı,,Katlıyorum nazarı atmak lazım
Haydin şimdiden rastgelsin diyelim,,maçı beklıyorum baslasın alacam.
Beklerken çayı demliyek,,maç bitene kadar oda demlenirmaçı beklıyorum baslasın alacam.
Ah bide son adımları woon olsa iyi olacakdaParayı buldu buda kod yerini bırakmış roll moll açıyor vah vah
Patlatsın bir venezuella ligide 3 gün sonra sonuçlandı artık,,dermişim,,Gönder kankam kuponu @gulboz31
Dur knka aman o maç neydi öylePatlatsın bir venezuella ligide 3 gün sonra sonuçlandı artık,,dermişim,,![]()
Olur olur,,bukez çok yakınn,,hissediyorum,,Ah bide son adımları woon olsa iyi olacakda
Sorma dost,,yaff sana zaten akan bir basket maçı lazımm,,kii,,alıp götürmesin finalde,, bununda farkındayım,, hadi hayırlısııDur knka aman o maç neydi öyle
Ben suyu ocağa koydum,,olursa olur olmazsa çay demler içeriz demiş Yozgatlı....bu sitelerden bugün çekecek @gulboz31Olur olur,,bukez çok yakınn,,hissediyorum,,
Umarım dost,,başarmanın hazzı farklıdır,, para elbet gelirrrrrr giderrrrr gene gelşrrrr gene giderirBen suyu ocağa koydum,,olursa olur olmazsa çay demler içeriz demiş Yozgatlı....bu sitelerden bugün çekecek @gulboz31
Psikoloji düzelecek hepimizin,bı basarsaUmarım dost,,başarmanın hazzı farklıdır,, para elbet gelirrrrrr giderrrrr gene gelşrrrr gene giderir
2.planda yani
Bencede,,Psikoloji düzelecek hepimizin,bı basarsa
Klavyende çıkan ayar tuşuna bas ordan yazma kısmına gir oto düzeltmeyi kapatYaa bu akıllı klavye beni çok zorluyor,, bunu nerden kapatıyorduk,,
A diyorumm b çıkıyor abuk subuk şeyler yazıyor,,benden bağa sızz kafasına göre yazıyorrr
Menüde varr,,klavyede yok,,dur menüden bakayımm,,eyvallah,,Klavyende çıkan ayar tuşuna bas ordan yazma kısmına gir oto düzeltmeyi kapat
Sayfa yenilemekten yoruldum...nere gitti buAha gene gitti @gulboz31 😁