- 8,355
- 9,978
- 113
1 kupon daha yapacam bırazdan ılk 3 kısıye 200 atesleyelım. Kazandıkca atesleyelım dagıtım olmazsa olmaz.
Hadi inşallah,,Olacakkkkk kankam
Eyv. kankamİlk gulboz ile ben başladık Ahmet’i dahil ettim güzel bir Ekip olduk
Oysaki ben bu froymdaki ilk odulumu sana yollamistimİlk gulboz ile ben başladık Ahmet’i dahil ettim güzel bir Ekip olduk
Tmmdır kankam gönder gelsin1 kupon daha yapacam bırazdan ılk 3 kısıye 200 atesleyelım. Kazandıkca atesleyelım dagıtım olmazsa olmaz.
Buket çok risk alma istersen,,Yani olin gitme kasanın,, temkinli ol derim,,naçizane fikrim1 kupon daha yapacam bırazdan ılk 3 kısıye 200 atesleyelım. Kazandıkca atesleyelım dagıtım olmazsa olmaz.
Hadi bol sans1 kupon daha yapacam bırazdan ılk 3 kısıye 200 atesleyelım. Kazandıkca atesleyelım dagıtım olmazsa olmaz.
aynen oyle yapacagım dostum sorun yokBuket çok risk alma istersen,,Yani olin gitme kasanın,, temkinli ol derim,,naçizane fikrim
Nasılsa Ahmet dost onuda ezerr,,sal gelsinn,,,Tmmdır kankam gönder gelsin
AdamsınNasılsa Ahmet dost onuda ezerr,,sal gelsinn,,,![]()
Kod yerinden istifa mı ettin1 kupon daha yapacam bırazdan ılk 3 kısıye 200 atesleyelım. Kazandıkca atesleyelım dagıtım olmazsa olmaz.
Hepinizi çok seviyorumBeni katmiyorsun fark ettim zaten![]()
Eyvallah,,hep beraber,,Adamsın
Beklenen balkon konuşması saaat ;00;19 da bizzat canlı canlı geldi......1 kupon daha yapacam bırazdan ılk 3 kısıye 200 atesleyelım. Kazandıkca atesleyelım dagıtım olmazsa olmaz.
Katlıyorum nazarı atmak lazım1 kupon daha yapacam bırazdan ılk 3 kısıye 200 atesleyelım. Kazandıkca atesleyelım dagıtım olmazsa olmaz.
Maaşını vermemişler,,zamdan yok,,artık kendi ekmeğimi kendim kazanırım demiş,,muhtemelen,,Kod yerinden istifa mı ettin
maçı beklıyorum baslasın alacam.Gönder kankam kuponu @gulboz31