- 27,554
- 16,633
- 113
2. Çeyrek new 27,5 alt kale gibi @DESTURSUZ bu kolsuzlar beceremez iyi
Yüzde ile attılar ilk per 30 üst sayı
Yüzde ile attılar ilk per 30 üst sayı
Sanmıyorum yüzdeli oynadı new yoksa Detroit zaten bunları parçalarBu maç benı yınede suphelendırıyor ıy newyork alsa ıyı olurdu gıbı gelıyor beklentı son anlara dogru almasıydı tekrar newyork fark acarsa onune gecemez benim düşüncem.
umarım dostumSanmıyorum yüzdeli oynadı new yoksa Detroit zaten bunları parçalar
3. Periyot zor kestirilir gibi duruyor salak gibi şu 800 lirayı yemesem şimdi 2,5k olmuştu yüksek ihtimal 1,80 den 27,5 alt new 3. Per atardım 1500 felan noktalardım gelse de yatsadaumarım dostum
oda olabılır gorecegız sans bu ısler ne kadar tahmın de olsa bılıyorsun aha 15 fark vardı one gectı örnek3. Periyot zor kestirilir gibi duruyor salak gibi şu 800 lirayı yemesem şimdi 2,5k olmuştu yüksek ihtimal 1,80 den 27,5 alt new 3. Per atardım 1500 felan noktalardım gelse de yatsada
Onu da söyledim zaten kanka 2. Per 54,5 üst olur Detroit farkı kapar diye 🤣🤣oda olabılır gorecegız sans bu ısler ne kadar tahmın de olsa bılıyorsun aha 15 fark vardı one gectı örnek
Nba ile aran iyi senın dostum bellıOnu da söyledim zaten kanka 2. Per 54,5 üst olur Detroit farkı kapar diye 🤣🤣
Pühhh serhoşş olurdum nede olsa trakyalıyım kanka 🤣🤣Sımdı mac alanında sosıslı sandıvıc ve bra ile mac ızlmk guzel olurdu![]()
Geldim kanka@ahmetc10 uyuma alowww maç başladı
HgGeldim kanka![]()