- 43,424
- 7,839
- 113
Pardon kankamMatbet oynuyorum.
Pardon kankamMatbet oynuyorum.
Yazdığın gibi gelsin dostum ☘ 🙏
Sanırım 3 set sonu bekler dost
Gözlerimizi çöpten geri alıyoruz devam diyoruz 😅😅😅Şimdi napıyoruz
muhtemelen öyle olucak mac sonunu beklememız gerekıyor ben ekıbın ısmını tek tek yazıyorum.Sanırım 3 set sonu bekler dost
Sıkıntı yok kankammuhtemelen öyle olucak mac sonunu beklememız gerekıyor ben ekıbın ısmını tek tek yazıyorum.
Analiz yapıcam hedef sonunda kasa yükseltelım 1 2 adım daha cok farklı seyler konusuruz. Hedefe ulasıp 4-5 kişiye roll devredelım öglen baslarım veya ögleden sonra 1-2 gibi uygun mu.
Kazanalimda sorun deyil dost önemli olan kazanmak şansın güzel olsunmuhtemelen öyle olucak mac sonunu beklememız gerekıyor ben ekıbın ısmını tek tek yazıyorum.
Analiz yapıcam hedef sonunda kasa yükseltelım 1 2 adım daha cok farklı seyler konusuruz. Hedefe ulasıp 4-5 kişiye roll devredelım öglen baslarım veya ögleden sonra 1-2 gibi uygun mu.
Bol kazançlarBitti geldi tenisti gece 4:18 den beri takip ediyoruz hepimiz gözlerimizi çöpe attık 😁
Uygun Dostum olurda uykuda olursak yine de ekipte olur muyuz yoksa kovulur muyuz 😄🙏muhtemelen öyle olucak mac sonunu beklememız gerekıyor ben ekıbın ısmını tek tek yazıyorum.
Liste belli artık degişmez uykunu al gel sorun yokUygun Dostum olurda uykuda olursak yine de ekipte olur muyuz yoksa kovulur muyuz 😄🙏
Tmmdır kankam görüşürüzKupon hala sonuclanmadı zaten yarın erkenden devam edelım.
Desteklerınız ıcın tesekkurler dostlar vakıtte guzel gectı lıstemız de bellı oldu yarın gorusmek uzere.
Var ol dostum yeter ki sonu Mutlu bitsin 🙏☘Liste belli artık degişmez uykunu al gel sorun yok
Ben var mıyım dşdxşşcListe belli artık degişmez uykunu al gel sorun yok
Varsın yaaaBen var mıyım dşdxşşc
Varsın knkaBen var mıyım dşdxşşc