Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 400 Hedef 5 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,954
11,338
113
Matbet paralar yatmış mı ya

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,355
9,978
113
Sanırım 3 set sonu bekler dost
muhtemelen öyle olucak mac sonunu beklememız gerekıyor ben ekıbın ısmını tek tek yazıyorum.
Analiz yapıcam hedef sonunda kasa yükseltelım 1 2 adım daha cok farklı seyler konusuruz. Hedefe ulasıp 4-5 kişiye roll devredelım öglen baslarım veya ögleden sonra 1-2 gibi uygun mu.

ahmetc10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
43,424
7,839
113
muhtemelen öyle olucak mac sonunu beklememız gerekıyor ben ekıbın ısmını tek tek yazıyorum.
Analiz yapıcam hedef sonunda kasa yükseltelım 1 2 adım daha cok farklı seyler konusuruz. Hedefe ulasıp 4-5 kişiye roll devredelım öglen baslarım veya ögleden sonra 1-2 gibi uygun mu.
Sıkıntı yok kankam

keskin4455

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
34,460
12,635
113
Kazanalimda sorun deyil dost önemli olan kazanmak şansın güzel olsun

SaHgEc

BEŞİKT🖤ŞK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
30,954
11,338
113
Uygun Dostum olurda uykuda olursak yine de ekipte olur muyuz yoksa kovulur muyuz 😄🙏

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,355
9,978
113
Kupon hala sonuclanmadı zaten yarın erkenden devam edelım.
Desteklerınız ıcın tesekkurler dostlar vakıtte guzel gectı lıstemız de bellı oldu yarın gorusmek uzere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...