- 5,073
- 2,155
- 113
Bahsettiğin kişi benim sürekli olarak burada olan 😁Baştan sona kadar takip edenleri alıyorum genelde rolün başında bol şans yazıp gidenler takip etmiş sayılmıyor Rollün başından sonuna kadar burada olanlara dağıtım yapıyorum ben
Bahsettiğin kişi benim sürekli olarak burada olan 😁Baştan sona kadar takip edenleri alıyorum genelde rolün başında bol şans yazıp gidenler takip etmiş sayılmıyor Rollün başından sonuna kadar burada olanlara dağıtım yapıyorum ben
Daha yeni başladıkBahsettiğin kişi benim sürekli olarak burada olan 😁
Olabildiğince buradayım kovsanda gitmem ben 😁Daha yeni başladık
Estağfurullah ❤ Baş tacısın kankamOlabildiğince buradayım kovsanda gitmem ben 😁
Geçen yazmistim genelde forumun rollingleri takip ediyorum ama sizin rollingleri bir yerden sonra bırakmak zorunda kalıyorum sayfa sayısı arttıkça telefon kasıyor sürekli sayfaları tek tek geçmem gerekiyor ama az sayfa yaparsanız takipteyim bol sanslarBaştan sona kadar takip edenleri alıyorum genelde rolün başında bol şans yazıp gidenler takip etmiş sayılmıyor Rollün başından sonuna kadar burada olanlara dağıtım yapıyorum ben
Bana ulaşabilir misin az dm den kardeşimEstağfurullah ❤ Baş tacısın kankam
anlamadım 😁Geçen yazmistim genelde forumun rollingleri takip ediyorum ama sizin rollingleri bir yerden sonra bırakmak zorunda kalıyorum sayfa sayısı arttıkça telefon kasıyor sürekli sayfaları tek tek geçmem gerekiyor ama az sayfa yaparsanız takipteyim bol sanslar
Rolling sayfa sayısı demek istedimanlamadım 😁
Bol şansı anladıysan yeterli bosveranlamadım 😁
erorr verdim 😁Rolling sayfa sayısı demek istedim
Sıkıntı yok kupon gelsin düzelirerorr verdim 😁
orayı elleme 😁Bol şans daimi üyemiz gelmemiş hshshs
Hani kupon kankaorayı elleme 😁
Gulboz maç ayarlıyor gelcek şimdi bu Roll uzun sürerHani kupon kanka
Sabaha kadarmıGulboz maç ayarlıyor gelcek şimdi bu Roll uzun sürer
8 De bitti sabah dünküSabaha kadarmı
Belli değil ama 2-3 saat sürer minSabaha kadarmı
İyi bakalım buralardayız gülbozz hadiiiiBelli değil ama 2-3 saat sürer min
gelcek 😄İyi bakalım buralardayız gülbozz hadiiii