- 5,085
- 3,129
- 113
84
@ahmetc10 ibnee niye küfür ettin adama 😁 ben onu savunmak maksadıyla yazmıyorum şuan inan eskiden başka forumdan tanırım iyi niyetli bi arkadaş ama bazen sanalda oluyor böyle şeyler bosverin gitsinKırmak amacında değildim ben olay farklı yerlere gitti küfür etti kendine yakistiriyorsa küfür etmeyen birine bu lafları kendi kalitesi Allah çarşısıni pazar etsin
Knka tahrik ediyor@ahmetc10 ibnee niye küfür ettin adama 😁 ben onu savunmak maksadıyla yazmıyorum şuan inan eskiden başka forumdan tanırım iyi niyetli bi arkadaş ama bazen sanalda oluyor böyle şeyler bosverin gitsin
Adam seni tahrik etmiş diyelim sen sovmussun suçlu direk sen oluyorsun kanunda bile böyle ahmedim adam sana sovsun mesela sen silahla adamı vur söven mi hapis yatar silahı çeken miKnka tahrik ediyor
Yav dur gene saçmasapan bişey yazacak kaşıma olayı knka 😆Adam seni tahrik etmiş diyelim sen sovmussun suçlu direk sen oluyorsun kanunda bile böyle ahmedim adam sana sovsun mesela sen silahla adamı vur söven mi hapis yatar silahı çeken mi
Tamm sabote etmeyin rolü madem 2 nizin de arkadaşı rol sahibiYav dur gene saçmasapan bişey yazacak kaşıma olayı knka 😆