- 5,085
- 3,129
- 113
70
Diğer sayfada gördüm kendim için istemiyorum ki zaten atarsa atar da heryerdesin biraz yol vermeyi öğrenebilirsin kardeşim amacım tartışma kavga değilHer yerden ??????
Hedef 70 di iyi oldu
Rol etkinliğini ben düzenlemiyorum kardeş gulboz düzenliyo neyin talebinde bulunuyon. 1.adımdan itibaren olman gerekiyo zaten mantıken ne yaşıyon kendi kendineDiğer sayfada gördüm kendim için istemiyorum ki zaten atarsa atar da heryerdesin biraz yol vermeyi öğrenebilirsin kardeşim amacım tartışma kavga değil
Son adımda gelmiş buraya. Bana çekil diyo. İlk defa böyle bi saçmalık duydumRollü yöneten benim kavga etmeyin
Ben davet ettim kanka senden izin almadan özür dilerim 🙏Son adımda gelmiş buraya. Bana çekil diyo. İlk defa böyle bi saçmalık duydum![]()
1.adimda bol şans dedim 2.adimda geldim çekil de demedim tamam desen benim payım da senin olsun bu kadar olma dedim güzelim benimSon adımda gelmiş buraya. Bana çekil diyo. İlk defa böyle bi saçmalık duydum![]()
Yavrum sen sürekli bana laf atıyon. İşine bak işine. Ne boş adamsın sen1.adimda bol şans dedim 2.adimda geldim çekil de demedim tamam desen benim payım da senin olsun bu kadar olma dedim güzelim benim
Gulbozun rolüne izinle mi giriliyor yapmayın Allah aşkına kardeşim tartışma yaratmayalimBen davet ettim kanka senden izin almadan özür dilerim 🙏
Eyv. knka@ahmetc10 adamdir haklıdır.
Halen sataşıyorsun sabah sabah ne yaşıyon. Yav git ne yapıyorsan yap uğraşma benimleHahsghsh hayattaki tek başarının sayı saymak olduğunun farkında değilsin sen saygısızlık yapma zamanında rolüne dahil olduğun kişiye böyle yapma olur mu
Canim benim kendine dikkat et olur mu yoksay beniHalen sataşıyorsun sabah sabah ne yaşıyon. Yav git ne yapıyorsan yap uğraşma benimle