- 5,181
- 4,356
- 113
Evet yada burda yazarlar kankaDm yani bana özelden msj mi atarlar kazanirsam ?
Evet yada burda yazarlar kankaDm yani bana özelden msj mi atarlar kazanirsam ?
Gel o zaman bir risk alalımya tam senın dedıgınde bitecek yada alt.
Eyw sağol reis tamamdirEvet yada burda yazarlar kanka
Poğaça param vardı nakit illa bulundururum kanka 200-300 yoksa gece yiyoruz hesaptakini börek iste o da olur da gidemedim zor geldiBenim yerime de poğça al laaaa biz eşşeklik ettik![]()
alacam bahıslerı devreyı beklıyorum. 2yarı ıcın knkKashima kawasaki buna da bak derim
usta adam ne bassa geliyo bence şansına mudahele etmeyelimKashima kawasaki buna da bak derim
Git git benim yerime de ye üşenme evde oturunca noluyorPoğaça param vardı nakit illa bulundururum kanka 200-300 yoksa gece yiyoruz hesaptakini börek iste o da olur da gidemedim zor geldi
Tamamdır ustam şansın bol olsunalacam bahıslerı devreyı beklıyorum. 2yarı ıcın knk
eyvallah yorumlar onemlıdırTamamdır ustam şansın bol olsun
Gidiyorum buralar sizde ödül almayana hak tanıyin görüşürüz @gulboz31 kanka son adım yap git sende uyuyon mu naboyosan yeter benceGit git benim yerime de ye üşenme evde oturunca noluyor![]()
eyv cano dıkkat et yatarız ya sorun yokGidiyorum buralar sizde ödül almayana hak tanıyin görüşürüz @gulboz31 kanka son adım yap git sende uyuyon mu naboyosan yeter bence![]()
ben görüyorum merak etmeGidiyorum buralar sizde ödül almayana hak tanıyin görüşürüz @gulboz31 kanka son adım yap git sende uyuyon mu naboyosan yeter bence![]()
@Gulboz31.reis dm bakarmsn 1 saniye müsait olduğundaeyv cano dıkkat et yatarız ya sorun yok
evet olmus alsaydın knkmLg sakers won oldu
saglık olsun bi sey olmaaaazLg sakers won oldu
Tebrikler reis ne kadar basmiştinLg sakers won oldu
Tam 29 kdkckcya tam senın dedıgınde bitecek yada alt.
Patlıcan kankaTebrikler reis ne kadar basmiştin