- 9,230
- 5,853
- 113
sakin sakin ayni ayarda oyna acele yok yavaş yavaş.maç beklıyorum baslayınca 3 adımı yapıcaz dostlar.
sakin sakin ayni ayarda oyna acele yok yavaş yavaş.maç beklıyorum baslayınca 3 adımı yapıcaz dostlar.
Ddsdyenge kovalar onu nerde pavyona gıdıcek yurekk![]()
Hahaha yok kankam ya annemin yanına gitmiştim geç geldim yorulmuşum direk yattım 🤣 @gulboz31 haklı kurşunu beynime yerimNerden geliyon bu saatte,,hangi pavyonda mumları söndürdün
Bizi seçmeni istiyoruzKimse memnun olmuyor kime göndersem gönül koyuyorsunuz kusura bakmayın bütçe kısıtlı herkese ödül dağıtımı yapamam kimsenin parası sonsuz değil birinizi seçsem diğeriniz çocuk gibi küsüp alınganlık yapıyorsunuz adil olmaya çalışıyorum ne yapmamı istiyorsunuz ki ?
Çok iyi yapmışsın,,bol bol ana duası al....çok ihtiyacımız var çokkkkHahaha yok kankam ya annemin yanına gitmiştim geç geldim yorulmuşum direk yattım 🤣 @gulboz31 haklı kurşunu beynime yerim
Kesinlikle öyle kankamÇok iyi yapmışsın,,bol bol ana duası al....çok ihtiyacımız var çokkkk
Şimdiye dek haksızlık görmedim mesela hiç takip etmiyorum beğeni atıp cikiyordum cekilislerde yoktum çıkmıyor bir kere olsun çıkmadıKimse memnun olmuyor kime göndersem gönül koyuyorsunuz kusura bakmayın bütçe kısıtlı herkese ödül dağıtımı yapamam kimsenin parası sonsuz değil birinizi seçsem diğeriniz çocuk gibi küsüp alınganlık yapıyorsunuz adil olmaya çalışıyorum ne yapmamı istiyorsunuz ki ?
Merve yazı tura at 😂Kimse memnun olmuyor kime göndersem gönül koyuyorsunuz kusura bakmayın bütçe kısıtlı herkese ödül dağıtımı yapamam kimsenin parası sonsuz değil birinizi seçsem diğeriniz çocuk gibi küsüp alınganlık yapıyorsunuz adil olmaya çalışıyorum ne yapmamı istiyorsunuz ki ?
hatunun ustune gıtmeyın dostlar roll cok yapıyoruz herkes alır kazandıgımız sürece zaten tarafsız olmaya calısıyor hatun .Kimse memnun olmuyor kime göndersem gönül koyuyorsunuz kusura bakmayın bütçe kısıtlı herkese ödül dağıtımı yapamam kimsenin parası sonsuz değil birinizi seçsem diğeriniz çocuk gibi küsüp alınganlık yapıyorsunuz adil olmaya çalışıyorum ne yapmamı istiyorsunuz ki ?
Merve yazı tura at 😂
300 deneme bonusu 2 adımda 2 li kombine 6600 olur mu? Şunu kendi paramızla neden yapamıyoruz. Ama handikap yasakmış bı maçı+1.5 almışım aynı maçlar yasakmış 2 kupondaki 2 maç aynı mkÇok iyi yapmışsın,,bol bol ana duası al....çok ihtiyacımız var çokkkk
Tavir falan değil,,400msj yazılan konuya 50 msj yazıp secilemek üzüyor insanı,,dün gecede 4saat rol takip edip sabah uyandığında gene secilmedigini görünce ikisi birleşince böyle oluyor ,,,,Kimse memnun olmuyor kime göndersem gönül koyuyorsunuz kusura bakmayın bütçe kısıtlı herkese ödül dağıtımı yapamam kimsenin parası sonsuz değil birinizi seçsem diğeriniz çocuk gibi küsüp alınganlık yapıyorsunuz adil olmaya çalışıyorum ne yapmamı istiyorsunuz ki ?
Laf bana gardasim...no proplemBizi seçmeni istiyoruz
Bak buna çok güldüm işte..300 deneme bonusu 2 adımda 2 li kombine 6600 olur mu? Şunu kendi paramızla neden yapamıyoruz. Ama handikap yasakmış bı maçı+1.5 almışım aynı maçlar yasakmış 2 kupondaki 2 maç aynı mk
Ben heryerdeyim dikkat dikkatSende nerden buldun beni 😆😆
Kustulermi ddd@tahir1603 @ahmetc10 Efsane ikili barıştı mı ?
Sen en uygun anı biliyon masaaallah...elime para geçince senden kopya cekecemMaç baslarsa barem yakalayacagım onu beklıyorum.
sen oynarsan deprem olur maç iptal edilir yapma yanariz asi beySen en uygun anı biliyon masaaallah...elime para geçince senden kopya cekecem
..anca beraber kanca beraber