Haydaaaaaaaaaçukur evimiz @gulboz31 babamız😂
Haydaaaaaaaaaçukur evimiz @gulboz31 babamız😂
DddssdUyudu uyudu
tebrik ederimEkli dosyayı görüntüle 783642
Asıl won budur dostlar.. Aldıkca aldım
wonmu budaAdım 3 pesıne 2 tane de paket yaptım ılk defa onuda aldık.
Hakettin ,bı hafta boyunca hep hayal kırıklığı yaşadın ,iki gündür acısını kat kat alıyorsun ..darısı bize olur umarım..Adım 3 pesıne 2 tane de paket yaptım ılk defa onuda aldık.
Bide çekim ödendi de,,tatlının kaymağı ortaya çıksın...sağlam sitede oynamissindir umarım..bu aralar siteler çok can yakiyorAdım 3 pesıne 2 tane de paket yaptım ılk defa onuda aldık.
Everylerde oynuyorum sadece holıgan matbet jojobet.Bide çekim ödendi de,,tatlının kaymağı ortaya çıksın...sağlam sitede oynamissindir umarım..
max 10 dk ozaman matbet hariç.Everylerde oynuyorum sadece holıgan matbet jojobet.
Hah iyi o vvakit...bonus monus hikayesine dedim betcoysa iş var..Everylerde oynuyorum sadece holıgan matbet jojobet.
Adım 3 pesıne 2 tane de paket yaptım ılk defa onuda aldık.
Geç kalmışız güle güle harcayınBenım işim bitti hatunda sıra görev D:
everyler zengin işi kaliteli kumarhaneHah iyi o vvakit...bonus monus hikayesine dedim betcoysa iş var..
Oynadıgım yok suan dostum.Açıkta kupon varsa bizde takipleyelim
Kesene bereket kardeşim..tşkler..iyi istirahetleer,görüşmek dilegiyleBenım işim bitti hatunda sıra görev D:
aynen bazende amusnet atıyorum yolumuzu verıyor bazı zamanlar.everyler zengin işi kaliteli kumarhane