Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling 𝙶𝚄𝙻𝙱𝙾𝚉𝟹𝟷 || Kasa 1K Hedef —ROLL-2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aSiRuH06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,800
13,607
113
Biraz para damlayinca rakı muhabbetti,,biraz da kazansaniz çilingir sofrasında dansöz oynatirsiniz siz ;)))dD
Çay için çay
1924 den beri milli içeceğimizdir..çay için çayyy ;)
Kafa demlenir vucud dinlenir,hatun mutfakta gel git yapa yapa sinirlenir,sonra demini alır gönül eylenir..yani ÇAY İCİN ÇAY..
..NOKTA...

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
Biraz para damlayinca rakı muhabbetti,,biraz da kazansaniz çilingir sofrasında dansöz oynatirsiniz siz ;)))dD
Çay için çay
1924 den beri milli içeceğimizdir..çay için çayyy ;)
Kafa demlenir vucud dinlenir,hatun mutfakta gel git yapa yapa sinirlenir,sonra demini alır gönül eylenir..yani ÇAY İCİN ÇAY..
..NOKTA...
Eh seni beee ayran olmaz mı :D

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,143
6,622
113
Ben hayvancılık yapıyorum karışım istiyorsanız ickinize bana yazın inek koyun keçi eşek kedi köpek tavuk hindi horoz suyu var göndereyim size😝😝😝

haylan06

Eylül bu, illa ki yaprak dökecek. 🍂
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,325
6,601
113
Şimdi içiyorum 4-5 bardak sonunda 2 de üstüne shot vururum ondan sonra slotta ya bana vururlar ya ben vururum 🤣

Lazy61

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,489
1,384
113
valla öyle ya rakı kadar bakimda istemiyor raki yanina peynir ister haydari ister yogurt ister soguk su buz ister şalgam ister şakşuka ister isterde ister mk. viski öylemi soda bitter bitti.. temiz
Rakıyı kimle içtiğin ve neye içtiğin çok kritik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...