- 5,291
- 3,063
- 113
Yatırdıgın parayı her sitede mecbur çeviriyon dostyok dostum yalan her kod için 1x çevrim var.Ayrıyetten 7500 tlyide 1 kat cevırtıyor cekemıyorsun.
Yatırdıgın parayı her sitede mecbur çeviriyon dostyok dostum yalan her kod için 1x çevrim var.Ayrıyetten 7500 tlyide 1 kat cevırtıyor cekemıyorsun.
Ama slotları berbat haklısınyok dostum yalan her kod için 1x çevrim var.Ayrıyetten 7500 tlyide 1 kat cevırtıyor cekemıyorsun yoksa onuda.
Bol şansSelam dostlar...
Başarılı olursak 4 dosta 500 TL sans ödülü verilecektir. Bol sans ve begenileriniz kupona sans getirecektir.
Bol Sanslar..
SİTE -- MATBET
Ekli dosyayı görüntüle 844849
ya o tamam okeyde 3 kodu aldım ben oyuna girdim ya Sweet 400 ödedi 7900 bakıyem orada kalıyor dıger oyuna girince yine 7500 ile baslıyor 1x cevrım var bonus bakıyesı gosterıyor yoksa zatenYatırdıgın parayı her sitede mecbur çeviriyon dost
Valla şu slota bulasmasam 400 500 k para olırdı kenarda slot azıma sıçtı bıraktıya o tamam okeyde 3 kodu aldım ben oyuna girdim ya Sweet 400 ödedi 7900 bakıyem orada kalıyor dıger oyuna girince yine 7500 ile baslıyor 1x cevrım var bonus bakıyesı gosterıyor yoksa zaten
vezir de eder rezil de genellıkle rezil ediyor.Valla şu slota bulasmasam 400 500 k para olırdı kenarda slot azıma sıçtı bıraktı
Valla dost genelde rezil ediyor canlı örnek karşındavezir de eder rezil de genellıkle rezil ediyor.
Ben slotta genellıkle amusnet ve egt takılıyorum son 1 yıldır ona yönelebilirsin.Valla dost genelde rezil ediyor canlı örnek karşında![]()
Onlarada yüksek kasa lazım ya düşük kasayla anında tükürüp atıyorBen slotta genellıkle amusnet ve egt takılıyorum son 1 yıldır ona yönelebilirsin.
Pragmatik hep kayıp nalet bı seyBen slotta genellıkle amusnet ve egt takılıyorum son 1 yıldır ona yönelebilirsin.
Bol şansSelam dostlar...
Başarılı olursak 4 dosta 500 TL sans ödülü verilecektir. Bol sans ve begenileriniz kupona sans getirecektir.
Bol Sanslar..
SİTE -- MATBET
Ekli dosyayı görüntüle 844849
tsk dostBol şans
Kurtulun dost az girin ben soyle promo kod ayagına oynuyorum yoksa gırmıyorum bile.Pragmatik hep kayıp nalet bı sey
Dost kupon gelirse çekiliş mi yapacanBalık cok oyuna giriyor ama ödeme cok cok nadir.Dede rahmetli dedemi mezarında sızlattı konusmaya gerek yok.Şeker de ise önce şampanya patlatıyor sonra yataga atıyor sonra şekeri yalatıyor![]()
evet dost ben de secerım yada programla cekılıs yaparım ondan secerız bakalım bi gelsin kolay.Dost kupon gelirse çekiliş mi yapacan
Kupon güzel ins bozmaz böyle devam ederevet dost ben de secerım yada programla cekılıs yaparım ondan secerız bakalım bi gelsin kolay.