- 5,957
- 4,248
- 113
Normal insanlar gündüz uyur zaten 🤣Gunduz uyuyom bea 😂
Normal insanlar gündüz uyur zaten 🤣Gunduz uyuyom bea 😂
İyi geceler dostum@gulboz31 dan 2 kere ödül aldım geç gönderebilir, herkes işsiz güçsüz değil zaman buldukça foruma bakıyor son dönemlerde, ödül kazanıp almadığını idda eden tekrar Dm atsın illaki yardımcı olur hayırlı geceler cümleten dostlar sana da bol şans kanka
Tabikiii 🤣Normal insanlar gündüz uyur zaten 🤣
Belki gece çalışıyorsun diye sordumTabikiii 🤣
Nba den kalma alıskanlık gece cok uyuyamıyorumBelki gece çalışıyorsun diye sordum
😲😲😲 Otoban hala iş yapıyor muBelki gece çalışıyorsun diye sordum
Aman dost otobana düşürme kimseyi 😂😲😲😲 Otoban hala iş yapıyor mu
İtinayla peçete tutulur kolonya sıkılır 🤣🤣🤣🤣Aman dost otobana düşürme kimseyi 😂
Tastgele bolsansEkli dosyayı görüntüle 841353
Dostlar karımızla atom tost yaptım gelırse de sayıyı 5 kişiye çıkarttım en azından 3 kısı daha faydalanır.Gelmezse zararsız kapatırız rolü. Bol sans.
Haydi bol sanslarEkli dosyayı görüntüle 841353
Dostlar karımızla atom tost yaptım gelırse de sayıyı 5 kişiye çıkarttım en azından 3 kısı daha faydalanır.Gelmezse zararsız kapatırız rolü. Bol sans.
Bol şanslarEkli dosyayı görüntüle 841353
Kısmet artık bundan sonrasıEkli dosyayı görüntüle 841353
En iyisi bolşansEkli dosyayı görüntüle 841353