Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Gulboz / Kasa 1k Hedef 2 Adım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Deadlong

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,924
4,211
113
Verdiğin cevap o kadar amatörce ki adam durduk yerde niye böyle bişey desin? Sırf roll sahibini tarafını tutayım diye yapılmış bi yorum bu kadar da olmayın
Bilader sen ne anlatıyorsun ne taraf tutucam ben hayırdır şimdiye kadar bir sorun görmedim bu kişide zamanında da attığı kodlardan güzel çekim yapanlar oldu . Artı olarak shellac ve daimonun yaptığı çekilişler geçersizdir istediğiniz kadar kendi aranızda yapmaniz bile Forum kurallarına aykırı bu yüzdende gönderip göndermemesi önemli olmuyor 👍

Poftikk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,254
903
113
Hahahah kazanmayanlara atıyor demek ki öyle bi prensibi var. İşin aslı ben sesimi çıkarmazdım 300-500 için ama roll açtığını görünce konuşmadan geçemem. Milletin ödülü göndermiyorsun burda roll açıyorsun ayıptır.
İllaki bir açıklaması vardır dostum birde onu dinlemek lazım. Geçen bende 44 bin vurdum çektirmediler resmini attım şikayet vara yazdim adam hala roll parasinin derdine düşmüş resim atıyorum inanmıyor bu kadar da olmamak gerek

gulboz31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,355
9,978
113
Dostlar dünkü dagıtımım da ben adıl olarak kısılere gonderdım belkı aradan kacmıs olabılır bazı kısılere de bızzat gondermedım cunku kazancımı paylasımısım adam yukarda bana sacma sapan yorumlar yapmıs sonradan fark ettim birde üstüne para mı gönderecez bu kısılere işlerine baksınlar konudan da cıkabılırler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...