Valla adam bana sigara parası bile attı nasıl size atmadiAynen kazananlardan biriyim ulaşılmadı. 10 kişiden bi kişiye ulaştı sadece sabaha kadar bekletti milleti.
Valla adam bana sigara parası bile attı nasıl size atmadiAynen kazananlardan biriyim ulaşılmadı. 10 kişiden bi kişiye ulaştı sadece sabaha kadar bekletti milleti.
Valla yarım saate gönderiyorum dedi saat 4de saat 6ya kadar bekledi millet 1 kişi aldı. Sen kazananlarda var mıydın?Valla adam bana sigara parası bile attı nasıl size atmadi
Yok dostum ben dm den yazdım sigara parası istedim attı adam hakkını yiyememValla yarım saate gönderiyorum dedi saat 4de saat 6ya kadar bekledi millet 1 kişi aldı. Sen kazananlarda var mıydın?
Bilader sen ne anlatıyorsun ne taraf tutucam ben hayırdır şimdiye kadar bir sorun görmedim bu kişide zamanında da attığı kodlardan güzel çekim yapanlar oldu . Artı olarak shellac ve daimonun yaptığı çekilişler geçersizdir istediğiniz kadar kendi aranızda yapmaniz bile Forum kurallarına aykırı bu yüzdende gönderip göndermemesi önemli olmuyor 👍Verdiğin cevap o kadar amatörce ki adam durduk yerde niye böyle bişey desin? Sırf roll sahibini tarafını tutayım diye yapılmış bi yorum bu kadar da olmayın
Bol şanslar dost
İllaki bir açıklaması vardır dostum birde onu dinlemek lazım. Geçen bende 44 bin vurdum çektirmediler resmini attım şikayet vara yazdim adam hala roll parasinin derdine düşmüş resim atıyorum inanmıyor bu kadar da olmamak gerekHahahah kazanmayanlara atıyor demek ki öyle bi prensibi var. İşin aslı ben sesimi çıkarmazdım 300-500 için ama roll açtığını görünce konuşmadan geçemem. Milletin ödülü göndermiyorsun burda roll açıyorsun ayıptır.