- 82,865
- 29,438
- 113
Per sonuyöus sorryOyun durmus
Per sonuyöus sorryOyun durmus
Bekliyoruz bakalım 🥺Bekleyın zararımız yok en azından bekledıgımıze degsın son kombın gelıyor kasa 1kYa bırlıkte kazanırız ya kaybederız.
Dostum tekli git yaw böyle takibinde zor oluyor 😃😃😃Bekleyın zararımız yok en azından bekledıgımıze degsın son kombın gelıyor kasa 1kYa bırlıkte kazanırız ya kaybederız.
Kombine yaramıyor dostBekleyın zararımız yok en azından bekledıgımıze degsın son kombın gelıyor kasa 1kYa bırlıkte kazanırız ya kaybederız.
Yolla gelsınBekleyın zararımız yok en azından bekledıgımıze degsın son kombın gelıyor kasa 1kYa bırlıkte kazanırız ya kaybederız.
Kombine basket en son casimola diye sitede tutturduk oda gitti dolandırıcı çıktı aylardır kazanamıyorum 😂Yolla gelsın
162 kaldıYaw bugün Türkiye Yunanistan son 22 saniye oynamadilar bıraktılar ikasbetin 7 oranı vardı 163.5 üst hala sinirim gecmedi
Hiç sorma son 22 saniye Yunanistan bıraktı162 kaldı
Teklı candırda adam kombın sevıyoKombine basket en son casimola diye sitede tutturduk oda gitti dolandırıcı çıktı aylardır kazanamıyorum 😂
Bol şanslarSelam dostlar..
2 adım basarılı olursak 2 dosta roll devrederiz..
Tmmdır gorusurukDostlar bu rolü zararsız kapatıyorum bir analiz yapıcam 1 saat içinde 10 k lık kupon yapıcam tek maç veya iki maçta olabılır bulusalım takıp edın.
Ödül daha yüksek olur kazanırız umarım.
Dost şimdi o yapacağım rolle çok kişi katılır önceliği burdaki ekibe verirsin umarım 😃😃Dostlar bu rolü zararsız kapatıyorum bir analiz yapıcam 1 saat içinde 10 k lık kupon yapıcam tek maç veya iki maçta olabılır bulusalım takıp edın.
evet mrk etme dostDost şimdi o yapacağım rolle çok kişi katılır önceliği burdaki ekibe verirsin umarım 😃😃
Bekliyoruz dostumDostlar bu rolü zararsız kapatıyorum bir analiz yapıcam 1 saat içinde 10 k lık kupon yapıcam tek maç veya iki maçta olabılır bulusalım takıp edın.