- 13,418
- 8,912
- 113
Dün akşamki kupondan geri verdiğimi fazlasıyla çıkarttım dost.Bu olursa çok güzel olur sağol varolbol şans hocam dün olmadı bugün olacak inşallah
Dün akşamki kupondan geri verdiğimi fazlasıyla çıkarttım dost.Bu olursa çok güzel olur sağol varolbol şans hocam dün olmadı bugün olacak inşallah
Sağol varol dostbol şans dost
İnşallah kazanırsın dost şans seninle olsun
gördüm hocam baktım zarar etmemissin kaybettiğin maçtan geri çıkarmışsınDün akşamki kupondan geri verdiğimi fazlasıyla çıkarttım dost.Bu olursa çok güzel olur sağol varol![]()
Sağol varol dost inşallahBol şans bro güle güle harcamak nasip olsun
sağlık olsun dostThor maçında 1 kaçan penaltı 2 direk ve ms 1-1 bitti tek golden gümledik.Yazıklar olsun Thor
Reis kpondq tromso yok 😶sağlık olsun dost
Tromsö dk 30 0-3 oldu kral![]()
İlk macinla profil resmin de güzel detay . Bol sansHerkese bol kazançı güzel bir gün diliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 95301
1200 lirayı tek golden yatırmaları ayrı ayrı güzel bir detay 😄İlk macinla profil resmin de güzel detay . Bol sans
Thor 1-1 sağlık olsun dost1200 lirayı tek golden yatırmaları ayrı ayrı güzel bir detay 😄
Allaahhhh sabır versin1200 lirayı tek golden yatırmaları ayrı ayrı güzel bir detay 😄
Canımız sağolsun reisThor 1-1 sağlık olsun dost![]()
@Shellacadminlere nasıl irtibat kurabilirim
kral dün Tromsö dan en az 4 gol bekliyorum demiştim onun için yazdım sen bilmediğin için konuyu sende haklısınReis kpondq tromso yok 😶