sağol canımBol şans kral
sağol canımBol şans kral
ersin gelıomu bızım paraSağol kankam teşekkür ederim![]()
Kaldık kanka valla turuna Sevillanınersin gelıomu bızım parasevıllaya mı kaldın
sevilla ne yapar eder tecrubesıyle atlar turu diye dusunuorum kankaKaldık kanka valla turuna Sevillanın![]()
Valla son 30 dakikadır çok sağlam tempoyşa oynuyorda bakalım kankasevilla ne yapar eder tecrubesıyle atlar turu diye dusunuorum kanka
aman dur babaya gelmesin kankamız ,bu sefer sevıllayı evıne elı bos gonderecekler gıbıme gelıyor umarım tersı olurda kazanırsın kardeş![]()
![]()
Ooooo kuzen naber ya nerelerdesin görüşemiyoruz uzun zamandırselam kuzen
sevilladaydım yazamadım kuzenOoooo kuzen naber ya nerelerdesin görüşemiyoruz uzun zamandır
ersinin kıcında kobra var bu sıra 200 er destek cıkarız kupon gelirse 1k koysun cebine@erhanbey22 dostum kupon gelirse ersinın bıze sözü var sıkı tut mac sonu forumdan kacmasın![]()
Sor bakayım Erhana Ersinin kaseye kaçan yılanın durumu nasılmış kanka@erhanbey22 dostum kupon gelirse ersinın bıze sözü var sıkı tut mac sonu forumdan kacmasın![]()
Ahahahahahaha gardaşıma bak ben yazmadan yazmış durumu kalpler birsevilladaydım yazamadım kuzen
ersinin kıcında kobra var bu sıra 200 er destek cıkarız kupon gelirse 1k koysun cebine![]()
kaçana çare yok kankaSor bakayım Erhana Ersinin kaseye kaçan yılanın durumu nasılmış kankaErhan bilir
![]()
Neyse kanka Sevilla çok kaçırdı bunun sonu hüsran olacak belli etti.Sen yavaştan bi 200 ateşlede kardeşin NBA da bi terör estirsinkaçana çare yok kankagirdiği kadar dicen
shakhtar penaltyNeyse kanka Sevilla çok kaçırdı bunun sonu hüsran olacak belli etti.Sen yavaştan bi 200 ateşlede kardeşin NBA da bi terör estirsin![]()
Shaktar 3 te Sevilla inanılmaz kaçırdı kanka bu kadar kaçırmanın sonu kaybetmektirshakhtar penalty
sevillada 1 atsa da rahatlasak
bırak şimdi mütevaziliği yunus emreler yoldaShaktar 3 te Sevilla inanılmaz kaçırdı kanka bu kadar kaçırmanın sonu kaybetmektir![]()