- 13,418
- 8,912
- 113
İnşallah aynısını şimdi bana versin dost fazla verirse 15 bilemedik diye kanser oluruz 😄Bu toto değişik bişey geçen sene 14 bildim 3 TL verdi bidaha bulaşmadım
İnşallah aynısını şimdi bana versin dost fazla verirse 15 bilemedik diye kanser oluruz 😄Bu toto değişik bişey geçen sene 14 bildim 3 TL verdi bidaha bulaşmadım
Vallahi bende üzülürüm dost benim iki kolon 15 olacaktı 5 bin bile verse 2 kolondan 10 bin eder15 para vermesin 5 binden yukarı versin gene üzülürum dost 100 TL ye o parayı alicaktik en kotu 5-10 bincok para gene
Vermez ucuk bisey.15 para vermesin 5 binden yukarı versin gene üzülürum dost 100 TL ye o parayı alicaktik en kotu 5-10 bincok para gene
İnşallah da bazen 14 bilene bile Bi 5 6 k veriyormusİnşallah aynısını şimdi bana versin dost fazla verirse 15 bilemedik diye kanser oluruz 😄
Tebrik ediyorum babanı dost.Çok bilen adam var 1000₺ de temiz para çarpı 2 den 2K alırdık yakalasaktotoda 15 1000 tl verır vermez peder bulmuş mesela
Vallahi hemşerim ben o maçın 0 olmasına sevindim her kolonumda 0 yazmıştım onunla israileHemşehrim geçmiş olsun herhafta oynarım 32-64 liralık bu hafta iddadan para kalmadı bir TL lik oynadım 15 geldi derken son dkka Ukrayna penaltıdan yedi bende yıkıldım resmen bu nasıl iş tam yüzümüz gülecek borçlardan belki kurtulacaz devir çok diye sevinirken hale bak
Bende onu istiyorum zaten dost az versin para vermesin bugün güzel mutlu uyuyalım 😄Çok bilen var dört haneli vermezse şaşırmayın![]()
Beni yıktı ya tek çifte hakkımı Türkiye 1-2 dedim valla çok umutlandim 5 dkka sabredemedilerVallahi hemşerim ben o maçın 0 olmasına sevindim her kolonumda 0 yazmıştım onunla israile![]()
Paranın yokluğu her hafta yüksek oynarken bu hafta para bulamadık olacak iş değil maçlar kolaydı emindim ama ah parasızlıkBende onu istiyorum zaten dost az versin para vermesin bugün güzel mutlu uyuyalım 😄
Olan oldu dost inşallah 15 e para vermesin bende üzülürümBeni yıktı ya tek çifte hakkımı Türkiye 1-2 dedim valla çok umutlandim 5 dkka sabredemediler
İnşallah vermez yoksa cildirriz ya bı yüzümüz gülmedi gitti 5 dakika ya 90 da pen yapılırmıOlan oldu dost inşallah 15 e para vermesin bende üzülürüm14 e bence maksimum 50-100 vericek
versin be 300-400 alırdım pederden 2-3k versede vermezBende onu istiyorum zaten dost az versin para vermesin bugün güzel mutlu uyuyalım 😄