- 3,089
- 1,353
- 113
Bochum genelde ikinci yarıları sever ama tabi ilk yarıdan gelse güzel olur
Adamsın düşünceli insansın vesselamDostlarım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim hepiniz benim için değerli kişilersiniz tek tek cevap veremiyorum affola
Anliyoruz seni ciğerim 😄Dostlarım hepinize destekleriniz için çok teşekkür ederim hepiniz benim için değerli kişilersiniz tek tek cevap veremiyorum affola
Sen halen bizi düşünüyorsun ya sana helal olsun ben bochum dayım ilk yarı bitince veya gol olunca dönerimDostlarım bu kadar kalabalıksınız sinerji veriyorsunuz vaktinizi ayırıyorsunuz.Az önce 3 kişi dedim fakat Recep+5 kişiye şans parası atarım kupon wonlarsa hepinize teşekkür ediyorum
Ne demek kardes. Gün gelir yer değişirizDostlarım bu kadar kalabalıksınız sinerji veriyorsunuz vaktinizi ayırıyorsunuz.Az önce 3 kişi dedim fakat Recep+5 kişiye şans parası atarım kupon wonlarsa hepinize teşekkür ediyorum
Hele bi kupon kazansınDostlarım bu kadar kalabalıksınız sinerji veriyorsunuz vaktinizi ayırıyorsunuz.Az önce 3 kişi dedim fakat Recep+5 kişiye şans parası atarım kupon wonlarsa hepinize teşekkür ediyorum
Harbiden yaaa oynasak gelmezBelçika maçı dk 16 2.2 🤔🤔
Maç temposu güzel hatta bu oyunla dep 10 kişi bile gol atar 40-45 arası gol bekliyorum bu aradaHadi la Bochum yapacağın işe bşlıycm he