- 9,259
- 3,918
- 113
3.per 2 dk var 130
Sakalımda var amaDost çekilişe 2 kişi girdik yine kazanamadim![]()
Ayıptır sorması Karşıyaka macını neden almadın ikisi de geldi kombinleseydin dostDost veriyorsun sen bu meretin hakkını
Fatih terim gibi bitmişşsin incinmissinBenim isim bu sukru
Biz bitmeyiz sukes bitirirzFatih terim gibi bitmişşsin incinmissin
Sergen bey elinize verdi kibarca karıncanın belini inciltmeden dikiverdiBiz bitmeyiz sukes bitirirz
1 700 nedir bilmediğimiz için fazla üzülemedim dostDost o Karşıya namusuzuna tövbeliyim en son 4 gün önce beni 1 sayıyla 1700lük etti daha tövbe ettim onlaraEkli dosyayı görüntüle 149826
Dost bırak bu numaraları bastığın kombine 12K veriyor çaktırmıyorsunda 😄1 700 nedir bilmediğimiz için fazla üzülemedim dost
Dostum ben beşiktaşlıyim lütfen Galatasarayli dostlarımizi tahrik etmeyelimSergen bey elinize verdi kibarca karıncanın belini inciltmeden dikiverdi
Dayı niye öyle dedin şimdi.Ben fanatik bir cimbomlu olarak üzüldüm.Üzdün kardeşini kalbini kırdın niye kırdın beni dayıSergen bey elinize verdi kibarca karıncanın belini inciltmeden dikiverdi
12 k verse foruma uğramam dost 360 alcaz Allahın izniyle 60 ını dağıtcaz 😁Dost bırak bu numaraları bastığın kombine 12K veriyor çaktırmıyorsunda 😄
O dağın görünen yüzü dost.Destekten teyit ettim ben iki kere oynamışsın diğer kupona yüklü girmişsin bizi yeme 😄12 k verse foruma uğramam dost 360 alcaz Allahın izniyle 60 ını dağıtcaz 😁
Ya birak yok şöleymiş böyleymiş penaltıyı atsaymıs emre o golü kacırmasaymıs mış mış muşDostum ben beşiktaşlıyim lütfen Galatasarayli dostlarımizi tahrik etmeyelim
Sen ayrısın sen girme arayaDayı niye öyle dedin şimdi.Ben fanatik bir cimbomlu olarak üzüldüm.Üzdün kardeşini kalbini kırdın niye kırdın beni dayı
Çaktırma dost almanyaya gitme şerefine 20 k bastıkO dağın görünen yüzü dost.Destekten teyit ettim ben iki kere oynamışsın diğer kupona yüklü girmişsin bizi yeme 😄
Tamam dayı özür dilerimSen ayrısın sen girme araya
Allahtan büro sağlam dost Vbet öderde başımız ağrımaz 😄Çaktırma dost almanyaya gitme şerefine 20 k bastık
Orda bi zırtavoz cimbomlu var günde 87 kere nickini degistıren sergen bey kafayı yedırttırmıs onaTamam dayı özür dilerim