Teşekkür ediyorum reis cansınŞans yanında olsun reis
Bol şans dostum
Teşekkür ediyorum dostlar sağolun varolunBol şans
Maşallah dost takipteyim sabahtan beri 😅😅😅😅Yanlız kadim dostuma sağlam şike bilgisi gelmiş sanırım.Maşallah diyeyim muazzam sayı ile başladı
Dost euyo vurunca kazanç birşey etmiyor@Umutks41 oyna paranı cebinde bil derken bu kadar gerçekçi olacağını düşünmeyerek ben hata etmişim dost.Maşallah diyeyim ilk çeyrek 59 sayıda bitti
Henüz vuramadık Euroyu dost TRY ile idare edelim 😄Dost euyo vurunca kazanç birşey etmiyor![]()
Onu bende çözemedim dost.Ya bizim forumun hesap makinesinde hata var yada site fazla vermek istedi 😄Kupon kazancı 966.24 yazıyor resimde ise 971.3 var aradaki var umut dostumuzun payı mı?
Onuda umut dostum ayarlamış dost mütevazilignden söylememişOnu bende çözemedim dost.Ya bizim forumun hesap makinesinde hata var yada site fazla vermek istedi 😄
Dayı ne anlar basketten dediğin adamın maçında 13 dakikada 81 sayı geldi 😄Umutsk ne anlarla basketten
Adam basketi bana sormuyo teniscıye başvuruyo
Arada denk getiriyoDayı ne anlar basketten dediğin adamın maçında 13 dakikada 81 sayı geldi 😄
Hiç sorma dayı bize güldü yüzü 😄 Maçın baremi 200.5 😄😄Arada denk getiriyo
Alt al alt bulamazsın acıl alt al o baremdenHiç sorma dayı bize güldü yüzü 😄 Maçın baremi 200.5 😄😄