- 13,418
- 8,912
- 113
Reis 5 e yerleşmem gerek Dünkü ile birlikte 2300 ediyor
Reis 5 e yerleşmem gerek Dünkü ile birlikte 2300 ediyor
Adamlara bısı oldu yada kalecıler kova@evolaydis abi Freje bak +7 oldu![]()
Helal olsun gönlü bol adam hayırlı geceler umarım devam eder şansArkadaşlar kusura bakmayın gönül isterdi herkese destek olabilmek ama borçlar harçlar gerçekten var onları halledicem.Burada forum genelinde sürekli dost olduğum arkadaşlarıma abilerime koltuk çıktım bu kezde diğer sefere umarım kalan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Herkese hayırlı geceler diliyorum
kaybettiklerin olunca düşüyor dostReis 5 e yerleşmem gerek Dünkü ile birlikte 2300 ediyor![]()
Senın canın saolsun kardo bol kazancların olaArkadaşlar kusura bakmayın gönül isterdi herkese destek olabilmek ama borçlar harçlar gerçekten var onları halledicem.Burada forum genelinde sürekli dost olduğum arkadaşlarıma abilerime koltuk çıktım bu kezde diğer sefere umarım kalan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Herkese hayırlı geceler diliyorum
iade olsun en kötü iyi para basmışsınNeymar yüzünden yatacaz
Kayıp 0 reisim yanlız.Dünden beri 3 kupon paylaştım 3 üde won oldukaybettiklerin olunca düşüyor dost
İade rahat gelir diye düşünmüştüm ama neymar çok kaçırdıiade olsun en kötü iyi para basmışsın
şansın devam eder umarım dostKayıp 0 reisim yanlız.Dünden beri 3 kupon paylaştım 3 üde won oldu![]()
1.liği vereyim mi 🤣Kayıp 0 reisim yanlız.Dünden beri 3 kupon paylaştım 3 üde won oldu![]()
İnşallah gelir üstad takip edicem 2-0 olursa kesin ama 1-1 kitler gibi bakalım izleyip görelimİade rahat gelir diye düşünmüştüm ama neymar çok kaçırdı
Bana cikmadin bak nerden yazmişim sana 😀😀 kimin benArkadaşlar kusura bakmayın gönül isterdi herkese destek olabilmek ama borçlar harçlar gerçekten var onları halledicem.Burada forum genelinde sürekli dost olduğum arkadaşlarıma abilerime koltuk çıktım bu kezde diğer sefere umarım kalan arkadaşlara elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.Herkese hayırlı geceler diliyorum
Atalanta skoru buldu ya bol bol foul yaparlar en az 5 sarı kart yerler kırmızı da çıkabilir belkiİade rahat gelir diye düşünmüştüm ama neymar çok kaçırdı
Eyvallah dostİnşallah gelir üstad takip edicem 2-0 olursa kesin ama 1-1 kitler gibi bakalım izleyip görelim
Normalde i yari 1.5 kart alırdım ama bu defa böyle aldım i yari 0.5 karttan biraz aldım kırmızı olura 200 attım yinedeAtalanta skoru buldu ya bol bol foul yaparlar en az 5 sarı kart yerler kırmızı da çıkabilir belki
listeye girmesin zaten reis listeye girenlerin yürüyüşü değişiyo bi daha foruma ugramıyorkaybettiklerin olunca düşüyor dost
Biz o tipten değiliz Erhan rahat olabilirsinlisteye girmesin zaten reis listeye girenlerin yürüyüşü değişiyo bi daha foruma ugramıyorbi kişi hariç