dayı yaşıyon mu yaal işte won![]()
dayı yaşıyon mu yaal işte won![]()
yaşıyoruz hacıbaba yoğundum biliyorsun hastam var bu aralar hastane ev ev hastane :dayı yaşıyon mu ya
Biliyorum abi geçmiş olsunyaşıyoruz hacıbaba yoğundum biliyorsun hastam var bu aralar hastane ev ev hastane :![]()
Saat 9 da başlıyordu abi şimdi başladı sanırımÖteki maç nooldu oynanıyor mu
yoksa giremedik bazen giriyorum valla kusura bakmayın hacıbabalar ihmal ettikBiliyorum abi geçmiş olsun
ilk yarıdan buda gelsin be yormasın bizi işte ne olur sankiSaat 9 da başlıyordu abi şimdi başladı sanırım
Geçmiş olsun kotu bişey yoktur umarimyaşıyoruz hacıbaba yoğundum biliyorsun hastam var bu aralar hastane ev ev hastane :![]()
İnşallah dayıcım bakalım nasibimizde varsa o para bulur bir şekilde zatenilk yarıdan buda gelsin be yormasın bizi işte ne olur sanki
ateist Ersinime bak niyetçi olduİnşallah dayıcım bakalım nasibimizde varsa o para bulur bir şekilde zaten![]()
Geçmiş olsun dayım bu arada ciddi bir şey yok değil miyoksa giremedik bazen giriyorum valla kusura bakmayın hacıbabalar ihmal ettik
babam rahatsızdı kardeşim şimdi iyi çok şükür 20 25 gün kaldık hastanede tedavisi için sağolunGeçmiş olsun kotu bişey yoktur umarim
Şşşşş şu maçlar bi bitsinde Erhanımateist Ersinime bak niyetçi oldu![]()
Çok geçmiş olsun tekrardan sevindim iyilestiginebabam rahatsızdı kardeşim şimdi iyi çok şükür 20 25 gün kaldık hastanede tedavisi için sağolun
eyw evo kardeşimÇok geçmiş olsun tekrardan sevindim iyilestigine
Ben 1 golede razıyım dayıilk yarı 2 gol olsun be bari