- 13,418
- 8,912
- 113
Dayı seni Urfadan Suriyeye götüren iş neymiş öyle 😄Çalışıyorum kardeşim ne şimdi bile yoldayım Suriye'ye gidiyorum
Dayı seni Urfadan Suriyeye götüren iş neymiş öyle 😄Çalışıyorum kardeşim ne şimdi bile yoldayım Suriye'ye gidiyorum
Antepden de. Askeriyeye üs bölgelerine yemek götürüyorum kardeşim bnmDayı seni Urfadan Suriyeye götüren iş neymiş öyle 😄
Kolay gelsinde bu konuyu dillendirme bence . Sonucta önemli bi iş.isin icinde askeriye varsa dile getirme benceAntepden de. Askeriyeye üs bölgelerine yemek götürüyorum kardeşim bnm
Eyvallah kralKolay gelsinde bu konuyu dillendirme bence . Sonucta önemli bi iş.isin icinde askeriye varsa dile getirme bence
Sağol varol reisimbol şanslar dost
Kral bol şans gelir bu kuponSelamun aleyküm herkese.Bugün benim için süper bomba bir gün oldu.Son olarak bu kuponu yapıp günü kapatmak istedim.Herkese bol şanslar hayırlı geceler
Ekli dosyayı görüntüle 91872
Sağol varol kardeşim umarım olur bakalımKral bol şans gelir bu kupon
Adamsin 😍Eyvallah kral
Hiçbir fikrim yok kardeşimErhan Güllü nerelerde ya göremiyorum@Guerra06
En korktuğum maç oydu.Çok yüksek oranı vardı 1 gole umarım atarlar bakalımGol gelsin hadi bekletmesin
Seni duydularEn korktuğum maç oydu.Çok yüksek oranı vardı 1 gole umarım atarlar bakalım![]()