http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GSS Sağlık Sigortası Acil Detay Verin

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Bizim milletin okuma seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösteren bi konu daha 2015 öncesi borçlar silinecek diyoruz adamlar hala git sildir diyor :D

@TheMachine kardeş beni dinle sadece ikametine bağlı sgk ya gidiyorsun bağkurluysan ben bağkurluyum diyosun sildiriyorsun herhangi bi sigortan yoksa da gelir testi istiyorum diyorsun gerisini onlar hallediyor

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Bizim milletin okuma seviyesinin ne kadar düşük olduğunu gösteren bi konu daha 2015 öncesi borçlar silinecek diyoruz adamlar hala git sildir diyor :D

@TheMachine kardeş beni dinle sadece ikametine bağlı sgk ya gidiyorsun bağkurluysan ben bağkurluyum diyosun sildiriyorsun herhangi bi sigortan yoksa da gelir testi istiyorum diyorsun gerisini onlar hallediyor
Yok knk ayaklarına da gitmeyecem eşşek gibi silecekler kendileri umrumda değil bu saatten sonra haberim olmadan bana borç yazıyorlar varmı böyle saçma bi yönetim gerçekten çıldırmak üzereyim

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,788
2,652
113
Yılbaşında silinecek gss borclari
Hepsi silinmiyor 2015 e kadar olan borclar siliniyor sadece. 2015 -2024 arasi borclar silinmiyor.benim 10k borcum var ben bu hukumete kurus ödemem silinmeyecek bu borc sagliktan faydalanamicam yilbasindan sonra bok yesinler

Curcuna

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,788
2,652
113
Aynen öyle kardeşim yeşil karta başvur otomatik siliniyor borç. Dert edilecek birşey değil yani
Ben yesil kartliyim silindiği yok.10k borc duruyor oyle basvurduk silmediler.yesilkart almadan onceki borcu silmiyor

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,152
7,909
113
Hepsi silinmiyor 2015 e kadar olan borclar siliniyor sadece. 2015 -2024 arasi borclar silinmiyor.benim 10k borcum var ben bu hukumete kurus ödemem silinmeyecek bu borc sagliktan faydalanamicam yilbasindan sonra bok yesinler
5 sene sonrada bu zamaninkileri silerler öyle öyle ölür gideriz zaten mk 😁