http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet GSS Sağlık Sigortası Acil Detay Verin

TheMachine

Tanınmış üye
Aktif Üye
TC Onaylı
15,022
11,381
113
Beyler e devleti kurcalarken şu çıktı karşıma devlete ben neden para vereceğim bilen biri varmı ya bu ne tayyibe çalış çalış sıkıldım artık 2 ay önce 34k vergi borcu ödedim kuryelik yapıyorum 10k kazanınca 7ksını devlete veriyorum varsa bilgili biri detaylandırırsa sevinirim ve sizde bi kontrol edin sizinkiler ne kadarIMG_20241227_190648.jpg

Emrah1313

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,103
5,342
113
Beyler e devleti kurcalarken şu çıktı karşıma devlete ben neden para vereceğim bilen biri varmı ya bu ne tayyibe çalış çalış sıkıldım artık 2 ay önce 34k vergi borcu ödedim kuryelik yapıyorum 10k kazanınca 7ksını devlete veriyorum varsa bilgili biri detaylandırırsa sevinirim ve sizde bi kontrol edin sizinkiler ne kadarEkli dosyayı görüntüle 689097
Ssklı olmadığını bildirip sildirebilirsin kimlikle git sgk binasına çok önemli birşey değil siliyorlar

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
857
113
Beyler e devleti kurcalarken şu çıktı karşıma devlete ben neden para vereceğim bilen biri varmı ya bu ne tayyibe çalış çalış sıkıldım artık 2 ay önce 34k vergi borcu ödedim kuryelik yapıyorum 10k kazanınca 7ksını devlete veriyorum varsa bilgili biri detaylandırırsa sevinirim ve sizde bi kontrol edin sizinkiler ne kadarEkli dosyayı görüntüle 689097
İşsiz kaldıgın dönemde devlet senin adına sana sormadan sigorta ödüyor belli bir süre. Oda burda sigorta borcu olarak gözüküyor. Olay o.

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,152
7,909
113
Yılbaşında silinecek gss borclari

klc6262

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,563
557
113
Benim Birikmiş Borç 6 - 7 Bin Lira Var Duruyor Öyle :D

Doga2516

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
14,152
7,909
113
Takılma her sene bu gss borcuna af ciikiyo

eyalet32

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,750
2,681
113
İşsiz kaldıgın dönemde devlet senin adına sana sormadan sigorta ödüyor belli bir süre. Oda burda sigorta borcu olarak gözüküyor. Olay o.
Sigorta ödemiyor kanka sallamayın mk :D Genel sağlık sigortası bir boka yaradığı yok Devletin çalışmayanları s***** başka bir açıklaması .

ayberk1029

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,873
857
113
Sigorta ödemiyor kanka sallamayın mk :D Genel sağlık sigortası bir boka yaradığı yok Devletin çalışmayanları s***** başka bir açıklaması .
Sigorta derken senin sigortanı ödemiyor zaten. Sadece sağlık primini ödüyor. Oda belli bir süre. Birde kısaltmada olsa argo kullanmadan yorum yapamıyormusun dostum ?

ARtur273

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
264
60
28
SGK siz çalıştığın zamanlarda hastane masraflarını katilim paylarini yani hesaplayim kalan bakiye düzenleniyor. Eger sgk li calisiyorsan direk itiraz edip borcu sildirebilirsin

dalgur

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,305
1,097
113
Kanun cıktı borclar sılınıyor odeme sakın

Darkeagle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,439
752
113
arada af gelıyor ana parayı oduyosunn - burdan tum ıssız kardeslere soyluyorumm devlet ana para mana para ssk sız bonus kovaladıgınız gunlerı sızden ıstıyor - 4000 k ssk var benım boslugumda bıle bana borc cıkardı oddım - yıne bonus kovalayın ama ssk lı ısınız olsun benden demesı