http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Grip Aşısı

Asil1989

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
429
83
Grip aşısı ne bolum boş boş işlerle uğraşma kagıt kalem al yaz dediklerimi tüm derde devam 2.5 litre kola şişesi 1 tane ayran kapağı 5 litre su 1 tane çakmak bide 🍀 bunları iç hiç bişeyin olmaz tüm derde deva 😂🤣
Dinle adamı ben aynılarını yapıyorum grip felan olmuyorum aşıda aramıyorum hffgjjhhh😂🤣😎

Abcd.1234

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,001
268
83
grip aşısının bulunmadığını senden duydum dostum. kronik hastalığı olanlar yaptırsın diyo doktorlar

turaner

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,539
649
113
Grip asısı nedir ya 2 milyar yıllık evrimın sonucu olan vucudun yok eder mikrobu ilaç sektörünün halkı düşünüp yaşatmak isteyeceğine inanan maldır he kendılerı ölümsüz olur o ayrı

casus22

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,175
269
83
Kronik hastalığı olan yakınım var kardeşim ne adamsınız ya , grip olduktan sonra bir anlamı kalmıyor çok ağır geçiyor yetişkin bünyesi gibi değil kumardan başka gündeminiz yok terbiyesizim

Memleketinin içine ediyorlar işte düşün kronik olanlara bedava sağlanıyor recete yoksa 500 tl ama piyasada yok ecza depolarından gelmiyor onlardada yok neden? çünküçç...

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,691
4,509
113
Bunun için mi Konu açtın Allah'ını seviyorsan
sende konuyu görüp gelip yazmayabilirsin dostum öyle bir mecvuriyetin yok adam bilmiyor olabilir yardım talep etmiş belki bilen vardır veya görüş almak istemiş yatirimsiz deneme bonusu var deseydi ozaman sesin cikmazdi öyle degilmi dost bu kumar adamı bu hallere düşürüyor işte

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,691
4,509
113
Malum şu an piyasada grip aşısı bulunmuyor eczanelerde olan veya nasıl temin edilebilir bilen var mı dostlar
dost benden sana bi güzellik olsun bak aşi maşi hikaye sen dediğimi yap bana çok dua edersin sabah akşam kekik bal ve limon kaynat iç eğer kış boyu sen hasta ol veya hastaysan 2 günde iyilesmessen gel ben buralardayım yaz bana istersen dm at

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,691
4,509
113
Malum şu an piyasada grip aşısı bulunmuyor eczanelerde olan veya nasıl temin edilebilir bilen var mı dostlar
yani bunlari birlikte icecen kekiği kaynat 5 dakika demlensin içine yarım limon bir kasik bal 5 dakika beklet 2 3 gün sabah akşam iç birdaha hasta olma şansın bile yok

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,169
407
83
Kronik hastalığı olan yakınım var kardeşim ne adamsınız ya , grip olduktan sonra bir anlamı kalmıyor çok ağır geçiyor yetişkin bünyesi gibi değil kumardan başka gündeminiz yok terbiyesizim

Memleketinin içine ediyorlar işte düşün kronik olanlara bedava sağlanıyor recete yoksa 500 tl ama piyasada yok ecza depolarından gelmiyor onlardada yok neden? çünküçç...
Dostum ilaclara zam gelicek vermiyorlar
Saglik bankaligi bilgi verdi önümüzdeki hafta ecza depolara gelicek. Sonra eczanelere gelicek

Not bu tür hastalar eylul ayinda gelir kasim da bitirr. Gelmez çünku yurt disindan geliyor
Herzaman. Eylul ayin ilk hafasinda siparis verse gelir konu yeri degil kardesim bu arasi biraz sacma bir konu olmus