Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Green Card Sonuçları Bugün Açıklanıyor (2025)

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,518
5,101
113
İnsanlara yaptıgı pislikleri bilseniz o ulkeye para verseler bile gitmezdiniz ....

Taylo55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,125
237
63
Evet dostlar benim gibi başvuran var mı bu sene de? :D
Bu sene o sene... sdgdsgsd

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ve her yıl dünya çapında milyonlarca kişinin başvurduğu DV Lottery çekilişi sonuçları, 3 Mayıs 2025 tarihinde öğle saatlerinde (EDT) erişime açılacak. Başvuru sahipleri, sonuçlarını yalnızca resmi internet sitesi olan dvprogram.state.gov üzerinden öğrenebilecekler.

Başvuru sahipleri, sonuçları resmi sistem üzerinden saat 19:00'dan itibaren sorgulayabilecek.

Sonuçları görüntülemek isteyen katılımcıların, başvuru sırasında aldıkları onay numarası, soyadı ve doğum tarihi bilgilerini doğru bir şekilde girerek sisteme giriş yapmaları gerekiyor. İlk ekranda yer alan uyarıyı dikkate aldıktan sonra "Continue" butonuna tıklayarak sonuç sayfasına geçiş yapılabilecek. Ayrıca, DV-2026 başvurusu yapan kişilerin, başvuru onay numaralarını 30 Eylül 2026'ya kadar güvenli bir şekilde saklamaları önemlidir.

GREEN CARD BAŞVURU SONUCU NASIL ÖĞRENİLİR?

Green Card başvuru sonuçlarına https://www.dvlottery.state.gov/ adresinden ulaşmak mümkün.

Çıkan sayfada “uyarı” bulunmaktadır. Uyarı ise sonraki sayfa için “onay numarası, soyadı ve doğum tarihi”nin eksisiz bir şekilde doldurulmasını istemektedir. Continue linkine basıldıktan sonra yeni bir link açılacaktır.
Ekmek alacak para yok card mard diyorsun :)

Nakre1986

Donunu DÜŞÜNEn Kahraman olamaZ........
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83

ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen ve her yıl dünya çapında milyonlarca kişinin başvurduğu DV Lottery çekilişi sonuçları, 3 Mayıs 2025 tarihinde öğle saatlerinde (EDT) erişime açılacak. Başvuru sahipleri, sonuçlarını yalnızca resmi internet sitesi olan dvprogram.state.gov üzerinden öğrenebilecekler.

Başvuru sahipleri, sonuçları resmi sistem üzerinden saat 19:00'dan itibaren sorgulayabilecek.

Sonuçları görüntülemek isteyen katılımcıların, başvuru sırasında aldıkları onay numarası, soyadı ve doğum tarihi bilgilerini doğru bir şekilde girerek sisteme giriş yapmaları gerekiyor. İlk ekranda yer alan uyarıyı dikkate aldıktan sonra "Continue" butonuna tıklayarak sonuç sayfasına geçiş yapılabilecek. Ayrıca, DV-2026 başvurusu yapan kişilerin, başvuru onay numaralarını 30 Eylül 2026'ya kadar güvenli bir şekilde saklamaları önemlidir.

Green Card başvuru sonuçlarına https://www.dvlottery.state.gov/ adresinden ulaşmak mümkün.

Çıkan sayfada “uyarı” bulunmaktadır. Uyarı ise sonraki sayfa için “onay numarası, soyadı ve doğum tarihi”nin eksisiz bir şekilde doldurulmasını istemektedir. Continue linkine basıldıktan sonra yeni bir link açılacaktır.
Dodt başvurduk inan orayla burası arasinda ucurum var birgun en kötü işde çaliş bir yömiyele
Ayakabı ust herşeyi alırsin arada çok fark var
Anlatmakla bitmez bizde hayel etdip başvurduk

Nakre1986

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
İnsanlara yaptıgı pislikleri bilseniz o ulkeye para verseler bile gitmezdiniz ....
Dostum bu ülkede insanlarin yaptigi bislikleri bilsrn bu ülkede durmazsin dincisi tecavüzcusu hırsizı
Yolsuzu o dedin heryerde var

Mayko78

Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
21,372
14,761
113

Buragimmmmm nabtin

sapsap10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
11,179
10,614
113
Valka dost imkan olsa bir dk durmam en kotu işe girsen çalişan bile ac kalmazsın burda ac karnımızı bile doyuramiyoryzz
Kral amerikada çalışana para kazanmak çok kolay sağda solda amerika kötü vs diyen adamlar IRS e borç takanlar çalışmayanlar

Icardi84

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,367
1,918
113
Guzel Türkıyede 22 bine calıs calıs sacın gotun beyazlasın sadece ac karnını doyur sorsalar cok ıyı

Nakre1986

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,130
394
83
Guzel Türkıyede 22 bine calıs calıs sacın gotun beyazlasın sadece ac karnını doyur sorsalar cok ıyı
Aynen benim mal patron tam kafası adama diyorum bak 4 kisiyiz ev benim ama dersane taksidi faturalar aynı cikaramiyorum 22k nasıl gecibemiyorsun diyor tuzu kuru adama türkiye cenet