- 280
- 192
- 43
ödemiş arkadaşaÖdeme yapacağıni sanmıyorum daha önce üye olmuşum o zaman bonus talep etmişim aynı ip demiş simdi birdaha talep verince bonus eklendi çevrim bitti ama ödeyeceğini sanmıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 773657
Arkadaş kimödemiş arkadaşa
Bu site sağlam öderler güle güle kullan yoklukta iyi olur bende bı umut talep verdim reddettiÖdeme yapacağıni sanmıyorum daha önce üye olmuşum o zaman bonus talep etmişim aynı ip demiş simdi birdaha talep verince bonus eklendi çevrim bitti ama ödeyeceğini sanmıyorum
Ödemez knk daha önce bonus talep etmişim ip diyip eklememis arkadaş paylaşınca tekrar girdik baktım bonusu eklediBu site sağlam öderler güle güle kullan yoklukta iyi olur bende bı umut talep verdim reddetti
Ödemezse kansızlık eder hesap birtane demiÖdemez knk daha önce bonus talep etmişim ip diyip eklememis arkadaş paylaşınca tekrar girdik baktım bonusu ekledi
olduk bakalım çevirebilecek miyiz
Her türlü öderÖdeme yapacağıni sanmıyorum daha önce üye olmuşum o zaman bonus talep etmişim aynı ip demiş simdi birdaha talep verince bonus eklendi çevrim bitti ama ödeyeceğini sanmıyorum
Aynen🤣Uçan kuşa üye olmuşuz aq
Multiyse TC bilgileri uyuşmuyosa siler hocamİp diyip sildi
Benim ilk düzenli oynadığım site. Sadece burda oynardım. Bir ara yokluğa düştüm bonus istedim vermediler. Bende o zaman gider başka siteler denerim dedim. Gidiş o gidiş bir dahada uğramadım . Görünce bı ozlem hisssettim ama sankiDoğrulama falan zorla 2. Çekim verdim ödeyecek herhalde
Ekli dosyayı görüntüle 773674