Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Gözyaşları İçinde Anlattı 'Annem ve Babam'

Daimon

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
108,753
82,627
113

Corona virüs pandemisi dünyanın her yerinde etkili olmaya devam ediyor. ABD'de etkisini gösteren virüs bugüne kadar 593 kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. NBA'in en önemli yıldızlarından Karl Anthony Towns da bu konuya ilişkin açıklama yaptı. Yıldız oyuncu gözyaşlarını tutamadı.

Annesinin ve babasının bu virüsle savaştığını ve hastanede kaldığını söyleyen Karl-Anthony Towns, şu sözleri kullandı...

"Bu hastalığı kesinlikle hafife almamalıyız. Lütfen ailenizi ve sevdiklerinizi koruyun. Lütfen kalabalık ortamlardan uzak durun. Sosyal mesafeyi uygulayın. Bu hastalık ölümcül ve biz bununla savaşmaya devam edeceğiz..."

Karl-Anthony Towns özellikle annesinin durumunu anlatırken gözyaşlarını tutamadı vw şunları söyledi: Ateşi 39.5'ten aşağı düşmedi. Bazen ilaçlar sayesinde 38 oldu. Akciğerleri kötüleşti, çok öksürüyor. Gözlerimin önünde daha da kötü oluyor...

Annesinin hastalanmasından önce corona virüs test çabalarını artırmasına yardımcı olmak için Mayo Kliniği'ne 100 bin dolar bağışlayan Towns, kendisi ve ailesi için bu sıkıntıdan kurtulmak için olumlu bir tutum sürdürmeye çalıştığını söyledi.

Twons, "Annem gördüğüm en güçlü kadın. Bu hastalığı yeneceğini biliyorum." dedi.

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
128,847
178,062
113
Herkesin iyiliği için öngörülü empati olun Lütfen :(

Daimon

Moderator