- 1,823
- 842
- 113
Beyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
Çapaklanmış elini yüzünü yıka geçerBeyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
Hacı burası senin özel sağlık kliniğin mi la ne rahatsız adamsın yaBeyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
Enfeksiyon olabilir göz teramicin sür varsaBeyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
Gece rüyalanmış gözüne gelmiş heraldeÇapaklanmış elini yüzünü yıka geçer![]()
Helal dost uyanır uyanmaz aklına forumdaki doktorlarımız geldi demek hemen cerrah @butragueno ve göz dokturumuz @Muroo1988 el atsınBeyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
Neden olabilir kardeşim var mı bi düşüncenBeyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
@Muroo1988 dostumuz alanında çok iyi bir cerrahHelal dost uyanır uyanmaz aklına forumdaki doktorlarımız geldi demek hemen cerrah @butragueno ve göz dokturumuz @Muroo1988 el atsın
Şeker ve tansiyonun varmı,,geçmezse doktora git,,kılcal damarlardan biri kanamis olabilir,,gözle aynada goremezsinBeyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
Attırır 2 bitirir işi@Muroo1988 dostumuz alanında çok iyi bir cerrah![]()
Yanıma gel sol gözünü tedavi ettireyim tek DumanBeyler uyuyordum uyandım sol gözüm bulanık görüyor ilk uyandıgıma göre daha iyi ama sizce neden olabılır
Yok laaa bamya olmuş diyordu en sonAttırır 2 bitirir işi
Tek posta da biter diyorsun yani cerrahımYanıma gel sol gözünü tedavi ettireyim tek Duman
Yok reis şeker tansiyon cok şükürŞeker ve tansiyonun varmı,,geçmezse doktora git,,kılcal damarlardan biri kanamis olabilir,,gözle aynada goremezsin
Ayıpsın tek duman olacak iki gözü de öyle bir Keskin görecek ki bir daha sol gözü Bulanık görmezTek posta da biter diyorsun yani cerrahım
Şekeri tansiyonun ilacı bende diyorumYok reis şeker tansiyon cok şükür
Üstüne yattım yada tel cok bakdımBenimde bi arkadaş rakıyı sek içtikten sonra sağ gözü yüzde 30 görmeye başlamıştı. Geçmiş olsun dost