Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Göstere Göstere Şike

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
Kaybettin ya da kazandın fark etmez göstere göstere şike diye konu açmışsın.

Valla bende çok enteresan spor bahsi kayıpları yaşadım ve kazandım ama bir kez olsun şike demedim. Garipsiniz😆
Ben yanlış hatırlamıyorsam 2019 maça 2.5 gol alt oynamıştım 90+ girdi dedim buda geldi bı yemek yiyeyim dedim maç 3.1 biti ilk darbeyi ozaman yemiştim hiç unutmam + 5 te nasl 4 gol çıkar aklım almıyor yeminle

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113
Ben yanlış hatırlamıyorsam 2019 maça 2.5 gol alt oynamıştım 90+ girdi dedim buda geldi bı yemek yiyeyim dedim maç 3.1 biti ilk darbeyi ozaman yemiştim hiç unutmam + 5 te nasl 4 gol çıkar aklım almıyor yeminle
Şike şike. Tüm maçlar şike. Kazansan da kaybetsen de şike 🤣🤣

Mumyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,289
890
113
Şike şike. Tüm maçlar şike. Kazansan da kaybetsen de şike 🤣🤣
İymisin kardeşim ben yaşadigim olayı anlatyorum şike diye bir kelime kulandimiki bugüne kadar binlerce kupon yamisim en garibime giden bu olmuştu şikemi deyilmi bilemem mazide kaldı

Muhasebe90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,155
3,067
113
Kumar kısmet işi ya 5 dk kala 15 lazımdı diğer maçı canlı izliyim dedim kupon tutarı hesbaa geçsin diye beklerken kayıp bonusunu tiklattilar ) tam 85 de kalmış son 4 serbest atışın 2 su kaçmış olmayınca olmuyor 30 k para

Ekli dosyalar

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,592
1,306
113
İymisin kardeşim ben yaşadigim olayı anlatyorum şike diye bir kelime kulandimiki bugüne kadar binlerce kupon yamisim en garibime giden bu olmuştu şikemi deyilmi bilemem mazide kaldı
Tamam işte şike hepsi 😆

Yavuzhan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
821
266
63
Lille Lyon maçı vardı 86.dk da 1-1 olan maç 4-4 yada 5-4 bitmişti 😂😂😂😂

Colina53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,199
1,164
113
Valla sikemi bilmiyorum ama yakın zamanda bana da oldu İsrail basket ligine oynamıştım bir periyot un skoru 22-0 bitmisti hayatımda bir takımın bir periyot da sayı atamadigini da gördü bu gözler .😅😅

burakunq

Zaman sadece birazcık zaman ..!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,155
1,380
113
Basketbol dan uzaak durmak lazım
Çok değişken oluyor
50 attıysa bı 30 sayı atması gerekiyor en kotu çok ilginç şeyler oluyor