- 3,406
- 2,176
- 113
Göstere göstere yapmayın bari ilk yarı 50 atan takım 2 yarı 20 atmamış
Ekli dosyalar
-
115.1 KB Görüntüleme: 532
Belki de ilk yari 50 atmalari şikedir...Göstere göstere yapmayın bari ilk yarı 50 atan takım 2 yarı 20 atmamış
bu açıdan da bakmak lazım doğru 👍Belki de ilk yari 50 atmalari şikedir...
Kaybetmedim ki 😂sakin biraz bilmeden on yargılı olmaNiye hep kaybedenler şike diyor bu maçlara. Kazansaydı aha şikeli maçı buldum mu diyeceksiniz.
ne favorisi hocam basket bu futbol değilFavorinin kim oldugu durumu degiştirir
Kaybettin ya da kazandın fark etmez göstere göstere şike diye konu açmışsın.Kaybetmedim ki 😂sakin biraz bilmeden on yargılı olma
Baskettede favori takım yokmu? İyi savunup iyi atmışlardır rakibe bu ihtimalden bahsediyorumne favorisi hocam basket bu futbol değil
Hem iyi savunacak hem iyi atacak başka birşey de ister misin hocam kupayı versinler direktBaskettede favori takım yokmu? İyi savunup iyi atmışlardır rakibe bu ihtimalden bahsediyorum
Senin dediğin gibi olsun şike yapmişlar tamamHem iyi savunacak hem iyi atacak başka birşey de ister misin hocam kupayı versinler direkt
bir basket macinda 7,8 sayi atilirsa o mac nirmal diildir tabiki,Niye hep kaybedenler şike diyor bu maçlara. Kazansaydı aha şikeli maçı buldum mu diyeceksiniz.
al sana favori hangi maçında 10 sayı altında per bitmiş sonBaskettede favori takım yokmu? İyi savunup iyi atmışlardır rakibe bu ihtimalden bahsediyorum
reis dakika da 1 sayı 1 atsalar 10 yapıyor adamlar tam sahayı 2 saniye de gidiyor zaten bunlar basketten falan anlamıyorbir basket macinda 7,8 sayi atilirsa o mac nirmal diildir tabiki,
Bişi bilir gibi şu hallere bakbir basket macinda 7,8 sayi atilirsa o mac nirmal diildir tabiki,
Epey efor sarfetmiştir sayı atmamak içinGöstere göstere yapmayın bari ilk yarı 50 atan takım 2 yarı 20 atmamış
Kazanincada şikeyle kazanıyor insanlar alt alan patlıyor ama genelde alt kazandırıyor bu net bence.Niye hep kaybedenler şike diyor bu maçlara. Kazansaydı aha şikeli maçı buldum mu diyeceksiniz.
Buradaki dep zaren bol sayi atan ve ewde bol sayi yien bi takim bu anormal bi durum sen bana sor bunlar anlamaz baskettenGöstere göstere yapmayın bari ilk yarı 50 atan takım 2 yarı 20 atmamış