- 50,419
- 23,720
- 113
Aynı 😄😄😄😄😄😄15 senedir çalışmıyorum senin azmis puahha çalıştığım zaman daha da fakir oluyordum o yuzden komple çalışmayı biraktim
Aynı 😄😄😄😄😄😄15 senedir çalışmıyorum senin azmis puahha çalıştığım zaman daha da fakir oluyordum o yuzden komple çalışmayı biraktim
Kesene bereket dostum@Shellac Konu kilit kankam yazan herkese 100 tl atıcam kupon yok herkesten ödeme bilgisi talep ediyorum altına yazı gelirse yok kimseye
Teşekkürler dostum kaçırdım galiba ben@Shellac Konu kilit kankam yazan herkese 100 tl atıcam kupon yok herkesten ödeme bilgisi talep ediyorum altına yazı gelirse yok kimseye
Ferdim heryere gec geliyorsun olmaz ole ama puahaTeşekkürler dostum kaçırdım galiba ben
Maalesef en ihtiyaç olduğu zamanda her yere geç kalıyorum nasip değilmiş sizlere bol şanslarFerdim heryere gec geliyorsun olmaz ole ama puaha
bol şans kankaİLK ADIMI İLK KUPONU BİRİNDEN ALAYIM KRALLAR ONA GÖRE HARAKET EDELİM HEMEN
2 ADIM 2 KİŞİYE 250 PAPARA İLK KUPON KİMDEN GELİRSE ONA 200 HEDİYE EKSTRA
kesene bereket hocam@Shellac Konu kilit kankam yazan herkese 100 tl atıcam kupon yok herkesten ödeme bilgisi talep ediyorum altına yazı gelirse yok kimseye
Hediyemiz geldi dostumuzun kesesine bereket@Shellac Konu kilit kankam yazan herkese 100 tl atıcam kupon yok herkesten ödeme bilgisi talep ediyorum altına yazı gelirse yok kimseye
Bol şanslar dostumAmerika cali macına İlk yarı bir buçuk üst aldım gelirse bir gol 408 oluyor
Sağ ol KralBol şanslar dostum
Bende tersini aliyim o zaman puahhaAmerika cali macına İlk yarı bir buçuk üst aldım gelirse bir gol 408 oluyor
SapllaaaaHadi 43 oldu Atiye be
45 oldu zaten yattıkBende tersini aliyim o zaman puahha
Ve aleyküm selam dostumselamun aleyküm bol şanslar dostlar