- 1,836
- 1,141
- 113
Dostlar herkese hayırlı günler mahkemeden evrak gelmiş evragin başında görevsizlik kararı yazıyor bu ne demek oluyor bilen arkadaş bilgilendirebilir mi
Resim atsana bı bakayım PTT calisaniyimDostlar herkese hayırlı günler mahkemeden evrak gelmiş evragin başında görevsizlik kararı yazıyor bu ne demek oluyor bilen arkadaş bilgilendirebilir mi
Hüküm görevsiz bir mahkemenin karar vermiş olması sebebi ile geçersiz sayılmaz. Mahkemenin kendiliğinden gözetmesi ile birlikte taraflar da davaya bakan mahkemenin görevsiz olduğunu görev itirazında bulunarak hüküm kesinleşinceye kadar ileri sürebilirler. Mahkeme itirazı inceleyerek kabul veya red kararı verir.Dostlar herkese hayırlı günler mahkemeden evrak gelmiş evragin başında görevsizlik kararı yazıyor bu ne demek oluyor bilen arkadaş bilgilendirebilir mi
Bursa PTT genel müdürü yüz ekocum havanı alirm seninResim atsana bı bakayım PTT calisaniyim
Ağır cezadan asliyeye devredilmişHüküm görevsiz bir mahkemenin karar vermiş olması sebebi ile geçersiz sayılmaz. Mahkemenin kendiliğinden gözetmesi ile birlikte taraflar da davaya bakan mahkemenin görevsiz olduğunu görev itirazında bulunarak hüküm kesinleşinceye kadar ileri sürebilirler. Mahkeme itirazı inceleyerek kabul veya red kararı verir.
Kanki senelerdir tebligat dagitiyom bir kere böyle bişey görmedim aw merak ettim ondan resim at dedim arkadaşaBursa PTT genel müdürü yüz ekocum havanı alirm senin
Güzel birşey ozamanAğır cezadan asliyeye devredilmiş
En az 15 yıl yatarı var gecmıs olsunDostlar herkese hayırlı günler mahkemeden evrak gelmiş evragin başında görevsizlik kararı yazıyor bu ne demek oluyor bilen arkadaş bilgilendirebilir mi
Bana söyleseydin atardım ben sana çok var bende bunlardan ekocumKanki senelerdir tebligat dagitiyom bir kere böyle bişey görmedim aw merak ettim ondan resim at
Atarım müsait oluncaKanki senelerdir tebligat dagitiyom bir kere böyle bişey görmedim aw merak ettim ondan resim at dedim arkadaşa
Ahahahaha diyosunEn az 15 yıl yatarı var gecmıs olsun
Bilmediğin konuda fikrinde olmasınEn az 15 yıl yatarı var gecmıs olsun
Helal dostBana söyleseydin atardım ben sana çok var bende bunlardan ekocum
Bayramda bı yazaydin küçüksün bizden diye bekledik yazmadin ayıp ettin ekocumHelal dost
Doğru söylüyon dost bi ince hainlik yaptık hakkını helal etBayramda bı yazaydin küçüksün bizden diye bekledik yazmadin ayıp ettin ekocum
Way eko pttyemi girdin laResim atsana bı bakayım PTT calisaniyim
Büyügunu bilen büyüğünden büyüktür ekocum helal cizgini bozmuyan asıl forum uyelerindensin seviliyorsunDoğru söylüyon dost bi ince hainlik yaptık hakkını helal et
Gorursun en az 15 yılı varBilmediğin konuda fikrinde olmasın
Adamsın eywBüyügunu bilen büyüğünden büyüktür ekocum helal cizgini bozmuyan asıl forum uyelerindensin seviliyorsun