- 7,983
- 5,419
- 113
Google wifi ve telefonlar uzerinden hasta ediyor herkes ayni anda hasta oluyor hastaneler doldu taştı kimse bisey yapmiyor devlet bisey yapmiyor amacı ne bunların anlayan varmı ?
Dediğini anlamayan bakalım kaç kişi çıkacakGoogle wifi ve telefonlar uzerinden hasta ediyor herkes ayni anda hasta oluyor hastaneler doldu taştı kimse bisey yapmiyor devlet bisey yapmiyor amacı ne bunların anlayan varmı ?
Sabah sabah kullanma şu mereti be adamGoogle wifi ve telefonlar uzerinden hasta ediyor herkes ayni anda hasta oluyor hastaneler doldu taştı kimse bisey yapmiyor devlet bisey yapmiyor amacı ne bunların anlayan varmı ?
Anlamadım ama haklısınGoogle wifi ve telefonlar uzerinden hasta ediyor herkes ayni anda hasta oluyor hastaneler doldu taştı kimse bisey yapmiyor devlet bisey yapmiyor amacı ne bunların anlayan varmı ?
Rahat 100 kişi cikar kanka bu millet kadar saf gormedim 😁Dediğini anlamayan bakalım kaç kişi çıkacak
hahahhaha bu iyiydiEkli dosyayı görüntüle 842366bundan mı acaba ?
Hocam Mozilla var bende oda edermi hastamillet içmeyin demiş de lakelos'un normal zekası bu. adam google'in wifi ve telefonlar üstünden milleti hasta edebileceğine inanıyor ama sadece google yani yandex yahoo falan kullanırsanız bişey olmuyo aksfjakf
mozilla arama motoru değil web tarayıcısı mozilla'nın içinde de google olabilir ama dikkatli kullanırsanız bişey olmaz küçük semptomlarda aile hekiminize danışın lütfenHocam Mozilla var bende oda edermi hasta![]()
+ @Adnanvara@clovers1995 ayağa kalk büyüğün geldi kardo
Bu arkadaşa bişey yedirip icirmeseydiniz keşkeGoogle wifi ve telefonlar uzerinden hasta ediyor herkes ayni anda hasta oluyor hastaneler doldu taştı kimse bisey yapmiyor devlet bisey yapmiyor amacı ne bunların anlayan varmı ?
Sizdemi sinem hanım
Beni gülerken çekmişsinizde ve mi ayrı
Ekli dosyayı görüntüle 842372