- 2,136
- 1,156
- 113
Google play yada app storede harcayabileceğim 50 tl kupun var 10 tl şekilinde 5 adet siretelere bunu yatırabiliyormuyum bilgisi olan arkadaşlar varmı
kuponları paycelden aldıysan 1tl olarakta 50 tl olarakta kullanabilirsin. küsüratlı dahi olsa kullanılıyor. kod olarak verildiyse o zaman karışıkGoogle play yada app storede harcayabileceğim 50 tl kupun var 10 tl şekilinde 5 adet siretelere bunu yatırabiliyormuyum bilgisi olan arkadaşlar varmı
Yok paycel 50 tl var ama kod alabiliyorum şuan 10 tl lik kupoblar halinde dun 20 tl de vardıkuponları paycelden aldıysan 1tl olarakta 50 tl olarakta kullanabilirsin. küsüratlı dahi olsa kullanılıyor. kod olarak verildiyse o zaman karışık![]()
Google Play'de kullanabilirsinGoogle play yada app storede harcayabileceğim 50 tl kupun var 10 tl şekilinde 5 adet siretelere bunu yatırabiliyormuyum bilgisi olan arkadaşlar varmı
ee tamam işte 5 10tllik kupon alınır , ister parça ister toplu kullanırsın , ne kadar ödeme çıkarsa o kadar düşer kupondan . benim hesapta kullanımdan kalan 3.22 tllik bakiye kupon bile duruyorEkli dosyayı görüntüle 68421 Bu şekilde daha satın almadım paycelde tl olarak duruyor
Peki bu kodları nasıl sitelere yatıracağımee tamam işte 5 10tllik kupon alınır , ister parça ister toplu kullanırsın , ne kadar ödeme çıkarsa o kadar düşer kupondan . benim hesapta kullanımdan kalan 3.22 tllik bakiye kupon bile duruyor![]()
siz normal sitenin uygulamadan satın alma yapıyorsunuz , kuponlar bitene kadar kısmı kuponlardan, varsa artı bakiye mobil ödemenizden yapılıyorPeki bu kodları nasıl sitelere yatıracağım
mobil ödeme türkcelll seçin ödeyin direk kuponlar kullanılırsiz normal sitenin uygulamadan satın alma yapıyorsunuz , kuponlar bitene kadar kısmı kuponlardan, varsa artı bakiye mobil ödemenizden yapılıyor
Alabiliyorsun kupon ekran görüntüsü attım ordan alabiliyorsunKupon fln alamiyor paycell in tanimladigi 50tl ile sadece gb veya Turkcell in diger kampanyalarina harcayabilir