http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Google Hakkında

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,674
5,213
113
Google son zamanlarda android telefonlarda rem kullanımını aptalca bi seviyede arttırmış durumda android telefonlarda bilerek yavaşlatılmaya çalışma çabası var google nin sizdede varmı bu durum saglık açısındanda zarar vericek seviyelere geliyor saçma sapan arka planda çalışan uygulamaları bilgisi olan varmı ?

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Google son zamanlarda android telefonlarda rem kullanımını aptalca bi seviyede arttırmış durumda android telefonlarda bilerek yavaşlatılmaya çalışma çabası var google nin sizdede varmı bu durum saglık açısındanda zarar vericek seviyelere geliyor saçma sapan arka planda çalışan uygulamaları bilgisi olan varmı ?
benim 8 gb ram var hic birsey kullanmadim halde bile 6gb dolu surekli

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,414
11,492
113
Aptal saptal işlerle uğraşıyorlar . Elimizde bi telefonumuz kaldı onunda anasını ağlatacaklar.

SULLY

Summerhouse
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
32,008
26,258
113
Alakasız bi şekilde her sekme değişiminde oto sayfa yenileniyor yada alta alıp başka uygulama açıp dönünce hemen yeniliyo kendini

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,646
1,515
113
Android de bunun çözümü yok maalesef android googleyi resmen montelemiş. tek çözüm ios sistemi kafa rahat.

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,499
2,379
113
Googlenin butun uygulamalarini devre disi biraktim ag hala 1 gb çıkariyo salak salak programlar devreye sokup amacın ne o.ç
önceden rootlardim telefonu hevesli zamanlarimda tum gereksiz sistem uygulamari arka planda calisan bos uygulamari kalici dondururdum yuzde 80faydasi olurdu şimdi üşeniyorum hevesim yok ugraşamam😂

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,674
5,213
113
Android de bunun çözümü yok maalesef android googleyi resmen montelemiş. tek çözüm ios sistemi kafa rahat.
Onlarında amacı buda amerikanın malını kullanmaktansa telefon kullanmam daha iyi huawei ne guzel sistemini yapti onuda vazgecirdi bu amerika serefsizi ...

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,674
5,213
113
önceden rootlardim telefonu hevesli zamanlarimda tum gereksiz sistem uygulamari arka planda calisan bos uygulamari kalici dondururdum yuzde 80faydasi olurdu şimdi üşeniyorum hevesim yok ugraşamam😂
Ugraş bence dost normalde android 2 gb remle canavar gibi heryere girer 😂

adaş

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,646
1,515
113
Onlarında amacı buda amerikanın malını kullanmaktansa telefon kullanmam daha iyi huawei ne guzel sistemini yapti onuda vazgecirdi bu amerika serefsizi ...
Dost telefon bir ihtiyaç 2 senede bir telefon değişmek istemez insan iphone 13 alsan bile 10 sene donmadan dayanır gurur bir tarafa atıp mantıklı düşünmek gerekli

lakelos

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,674
5,213
113
Dost telefon bir ihtiyaç 2 senede bir telefon değişmek istemez insan iphone 13 alsan bile 10 sene donmadan dayanır gurur bir tarafa atıp mantıklı düşünmek gerekli
10 sene kullandirirmi amerika sana telefonu he kullanirsin sadece alo dersin iphonuda kullanan arkadaslar var mesela 13 cikinca elindeki 11 çöp oluyo ama benim demek istedigim adamlar kendi markasini yukarda gostermek icin androide aptal aptal uygulama yukleyip alçatması ..

umutozbek

Toplam Kazanç: 1.450.000 TL
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,486
944
113
Bizim iphoneler yeni model çıkınca eskilerini direk bilinçli olarak eskitiyorlar özellikle bataryaları :D