- 615
- 260
- 63
1k için 5k bile yatıran olur.Yatirimsizdi bu site yatırım getirmiş yatirilmaz 1 k için 1k
bunlar acemi idaacı üye bile olmadım.
1k için 5k bile yatıran olur.Yatirimsizdi bu site yatırım getirmiş yatirilmaz 1 k için 1k
Yemez gibi ama iyi yapmışsın deneyerek ne kaybedersin en fazla sabitler yatırım yap der6 bin yaptım 1 k düştü bakiye çekim verdim bakım ödicek mi
İptal etti şimdi bunun ne kdar sarti var ve ödüyor muYemez gibi ama iyi yapmışsın deneyerek ne kaybedersin en fazla sabitler yatırım yap der
hYatırım şartlı
Sor bakalım canlıya belkı tekrar cekım verın derlerBeyler yatırım şartı ne kdar
Yatırımlı çekim varmı diye soruyo millet neyi algılamadın tam olarak okumuyonmu msjlarıÖdeme alan var ne bekliyorsunuz yani noter onaylı belge falan mı . Kaç kişi çekim yapmış
Var kankam burda paylasmamislar ama site ödeme yapıyor. Bu altyapı her zaman ödeme yaparYatırımlı çekim varmı diye soruyo millet neyi algılamadın tam olarak okumuyonmu msjları
1k yap 1k yatır yatırımın 1x çevrimi var mı hatırlayamadım 2k çek diye biliyorumİptal etti şimdi bunun ne kdar sarti var ve ödüyor mu
Tm eyvallah dost1k yap 1k yatır yatırımın 1x çevrimi var mı hatırlayamadım 2k çek diye biliyorum
Çevrim yoksa iyi canlıya bağlanmıyor ki1k yap 1k yatır yatırımın 1x çevrimi var mı hatırlayamadım 2k çek diye biliyorum
Noldu dost ödemedi miDolandırıcı
Onun hakkında bilgim yok yanlış yönlendirme yapmayayım var derim yoktur yok derim vardırÇevrim yoksa iyi canlıya bağlanmıyor ki
Çekim iptal hesap kilitlendi nokta1k bakiye düzeltmesi oldu yatirmadim çekim verdim gelirse gelir gelmezye yatırım için nakitim yok zaten