- 12,143
- 6,622
- 113
Beyler üye oldum bana farklı bonus verdiler yanlış siteye mi üye olduk ya
Ekli dosyalar
-
380.5 KB Görüntüleme: 344
Sporu seçmiştirsinBeyler üye oldum bana farklı bonus verdiler yanlış siteye mi üye olduk ya
Ali kemal kusra kalma ama tam ali kemal sin dostum yanlis anlama da promosyonda iki farkli bonus var bi baksan keşke🤣Beyler üye oldum bana farklı bonus verdiler yanlış siteye mi üye olduk ya
Tebriklerçekim verildi
Tebriklerben çekim verdim şimdi gelirse söylerim 1 kya sabitledi 10 k olunca
Ne oynadin soylede onu oynamiyalim 😁Ben kaybettim kazanan arkadaşlara tebrikler şimdiden
Hem de sadece slot alanında🤣🤣Eyvah eyvah 10k yap 1000 TL cek
Saol dost bı deneyelimYENİ ÜYELERE ÖZEL DENEME BONUSU!
Bonusu Nasıl Alabilirim?
1-) Üyelik işlemlerinizi tamamladıktan sonra 'Bonus Talep' ekranı üzerinden Deneme bonusunuzu talep edebilirsiniz.
2-) Herhangi bir yatırım şartı bulunmamaktadır.
Bonusu Nasıl Kullanmalıyım?
3-) Bonusunuzu sadece SLOT alanında katılım sağlamanız gerekmektedir.
4-) Eklenen deneme bonusu ile bakiyenizi 10.000₺ yaptıktan sonra 1000₺ olarak çekim işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Üst bakiyeniz çekim esnasında düzenlenecektir.
5-) Deneme Bonusundan, daha önce herhangi bir işlemi bulunmayan ve 14.02.2025 itibari ile yeni üyelik gerçekleştirmiş GOLDEN90 üyeleri faydalanabilir. Her üye yalnızca bir defa faydalanabilir, Bonustan yararlanabilmek için bilgilerinizi tam ve eksiksiz doldurmalısınız.
Bonus Kural ve Şartları?
6-) Aynı IP adresi üzerinden birden fazla üyeliği olanlar ya da açılmış farklı üyeliklere sahip olanlar Deneme Bonusundan yararlanamazlar.
7-) Deneme Bonusu ile çekim yaptıktan sonra ki yatırımda güncel promosyonlardan faydalanabilirsiniz.
Herhangi bir anlaşmazlık durumunda GOLDEN90 tarafından alınan kararlar bağlayıcı nitelikte olacaktır.
9-) Bu kurallara ek olarak sitemizin ''Genel Kural ve Şartları' da dahildir."
Saray rüyası hiç sevmem bir içime sindi giriyim dedim keşke girmeseydim hahahaNe oynadin soylede onu oynamiyalim 😁
Pragmatic degilmi tam çöpSaray rüyası hiç sevmem bir içime sindi giriyim dedim keşke girmeseydim hahaha
Oha ohaBeyler kaç cekiyoduk
Rica ederim bol şansÖdendi paylaşan arkadaşa teşekkürler