Senin canın sagolsun gardasim sen adamsinBen göllerde yoktum tuh![]()
Senin canın sagolsun gardasim sen adamsinBen göllerde yoktum tuh![]()
Forum kurallarina bakiliyor abla takip ddene deil anla sunuBak kardeşim kimin baştan takip ettiği belli zaten
Kardeşim çekiliş yapın bitsin. Çok uzadı millet boş yere bekliyor@tom4175 gerekeni yap kral sen
@elifcan basta takip ediyordu ole olsa hak onun eyvallah ama kurallara gire yapiliyirOna göre yorumlara takibe en baştan bakicam vallahi kim takipteyse onu diyicem kimse yanlış anlamasın sakın
Simdiden bol sans herkesegolge12
Rmzn2525
tom4175
hdeprem
ruyasenem
zeisy
curcuna
mrlbora
mstfozturk55
ibrahimozocaktu
elifcan
kayserili
brakee
vlknykn
doncaster
naparuk
08:00 öncesi kisiler bunlar yedek cekicem 1 haberiniz olsun
Baskan ceksin gitsin bitson olay@golcuu kankam benim nacizane fikrim ama kazanan arkadaşlara rol yapma sarti sun 3 adim basarili olursa burda takip edenlerden 1 kişiye rol bakiyesi seklinde
Bol sanscekiyorun bol sanslar
Eyvallah cansın eve geciyim ben rol denerim tekrardan alamazsak bile birseyler hallederiz insallahSenin canın sagolsun gardasim sen adamsin
Umarim sana cikar hakettin teyzeSıkıntı yok kardeşlerim cekinde bitsin kim alırsa bol kazançlar olsun
Gardasim öyle ama maçın son 3 5 dakikası gelip bol sans diyip beğenen var birde en baştan yazıp takip edip sonuna kadar destek çıkan var sence hangisi daha adaletli kendim için demiyorum bunu sana soruyorum
Şans artik sıkıntı değil bu arada ben kadın değilim ilk aşkımın ismi buUmarim sana cikar hakettin teyze
İnşallah gardasim bana çıkarsa bende deniycem herkes faydalansinEyvallah cansın eve geciyim ben rol denerim tekrardan alamazsak bile birseyler hallederiz insallah