- 1,460
- 1,203
- 113
Helal olsun reis bi beklenti içinde dağıtım yapmadım zatenHakkını helal et dost
Helal olsun reis bi beklenti içinde dağıtım yapmadım zatenHakkını helal et dost
Aynen öyle orda ayarım kaçıyor zaten gece iade bekliyom ordan %20🤣🤣🤣 . dm yi kapadın mı aga açabilcan mi acil bişey sorucamBirde arka akraya mavj atıyor 7 8 tane tam kasa bitiyor arkası pembe atıyor telefonu duvara vurasım geliyo
Atıyom takip reis sorAynen öyle orda ayarım kaçıyor zaten gece iade bekliyom ordan %20🤣🤣🤣 . dm yi kapadın mı aga açabilcan mi acil bişey sorucam
YazdımAtıyom takip reis sor
Kral kumar ile evlilik yürümez Allah yardımcın olsunMerhaba arkadaşlar
Kazandığımız ödülle rolling açıyoruz. Çok para lazım. Ayın 26 sında nişanım var cebimde 1 tl dahi yok üstüne üstlük telefonum bile kapalı siz düşünün. Umarım başarırız.
@Blancø
Dm gözükmüyo.kral seninTakip ediyorum payco numaranı yazarak dm açarsın reis
Aç şimdi dmDm gözükmüyo.kral senin
Yazdım kralAç şimdi dm
Kardeşim Allah yardımcın olsun, bu hikayeler hep kumar bokunun bize açtığı belalar. Ama yine de bu illetten kopamıyoruz. Senelerdir şahsım üzerinden konuşacak olursam ben kopamadım. Çok berbat durumlar yaşadım, eminim ki herkesin bu şerefsiz oyun yüzünden aciz duruma düştüğü zamanlar mutlaka oldu. Hepimize güçlü bir zihin yapısı diliyorum. Yoksa başka türlü ayakta kalmamız zor.Merhaba arkadaşlar
Kazandığımız ödülle rolling açıyoruz. Çok para lazım. Ayın 26 sında nişanım var cebimde 1 tl dahi yok üstüne üstlük telefonum bile kapalı siz düşünün. Umarım başarırız.
@Blancø
Reis kesene bereket roll yaptırmak istersen hazırımAç şimdi dm
@Blancø 6 ay karanlıkta kalmış pitbull gibiyim roll yaparım çokta üstelemem 😁
Arkadaşlar inanın her isteğe geri dönersem bütün kazancı dağıtmış olurum kusura bakmayın bugünü böyle kapattık yine bir vurdgun yaparsak devam ederiz iyi akşamlar😊Reis kesene bereket roll yaptırmak istersen hazırım![]()
Ula dagıtcagını dagttn zaten kesene bereket dostum bol şansArkadaşlar inanın her isteğe geri dönersem bütün kazancı dağıtmış olurum kusura bakmayın bugünü böyle kapattık yine bir vurdgun yaparsak devam ederiz iyi akşamlar😊
Ah ferdim ahbiz ödülü almak için 14 saat bekledik adamlar 5 dakkada almış işte hayattaki şansımız ..d
Hahahaha casibom madara etti bizi o günbiz ödülü almak için 14 saat bekledik adamlar 5 dakkada almış işte hayattaki şansımız ..d
Sağolasın reisUla dagıtcagını dagttn zaten kesene bereket dostum bol şans