- 10,818
- 4,973
- 113
At at yapsin başkan ben şimdi biraz yoğun işyeri açamamNeredesin bende rolü bitirip muroya 250 atsam da o rolling yapsa diyorum sende kabul edersen.
At at yapsin başkan ben şimdi biraz yoğun işyeri açamamNeredesin bende rolü bitirip muroya 250 atsam da o rolling yapsa diyorum sende kabul edersen.
Ben yaparım sıkıntı yokNeredesin bende rolü bitirip muroya 250 atsam da o rolling yapsa diyorum sende kabul edersen.
Başkan başarılı olursa oda seni seçsinBen işyerindeyim başkan yapsın kalırsa bana 250 atarsınız
Halleder oBaşkan başarılı olursa oda seni seçsin
Baştan 2 sine söz verdim yoksa takipçi olarak sana verirdikBen yaparım sıkıntı yok![]()
Bende takipciydimBaştan 2 sine söz verdim yoksa takipçi olarak sana verirdik
Adamsın bu seferkik benim yerime yapsın dost kazanırsa bana atarBaştan 2 sine söz verdim yoksa takipçi olarak sana verirdik
Senin yerine değilde 1k yapıp ikinize 250 atacaktım 2. Adımda kaybetmek için birinize atmak zorunda kaldımAdamsın bu seferkik benim yerime yapsın dost kazanırsa bana atar
Sıkıntı yok dost o zamanSenin yerine değilde 1k yapıp ikinize 250 atacaktım 2. Adımda kaybetmek için birinize atmak zorunda kaldım
Bol sansSponsorumuz @sametcan80 kardeşimize teşekkürler. Başarılı olursak 2 kişi 250 şer rolling bakiyesi.