- 18,947
- 8,035
- 113
@aminisego ya Sponsorluk için teşekkürler
Hedef 2 adım forumda etkinlik açıp rolling takip edenlerden 1 kişi 300 rolling bakiyesi
Hedef 2 adım forumda etkinlik açıp rolling takip edenlerden 1 kişi 300 rolling bakiyesi
O zaman bol şans ver yansin@aminisego ya Sponsorluk için teşekkürler
Ulan su @aminisego nerden geldıyse adamı hıc bos bırakmıyorsunuz helal olsun puhaha@aminisego ya Sponsorluk için teşekkürler
La o açıyor bu açıyor ben bunlarla ilgilenmekten kendim oynayamıyorum😜🤣Ulan su @aminisego nerden geldıyse adamı hıc bos bırakmıyorsunuz helal olsun puhaha
Tam sınyal yapcam 5 kısı kuyrukta amınuyumLa o açıyor bu açıyor ben bunlarla ilgilenmekten kendim oynayamıyorum😜🤣
Amigo cips bizi sevdi bizde onuUlan su @aminisego nerden geldıyse adamı hıc bos bırakmıyorsunuz helal olsun puhaha
Hayde bol sanss1. Adım Bol şanslar
2.10 dan oynamadım korktum2.10 suan
Geli.insallah cano2.10 dan oynamadım korktum
Bol şanslar. Bende Yarın akşamdan itibaren 3-5 gün olmayabilirim selâmetleBen gidiyorum bi sigara sonra demliği önüme koyup hesaba para atıp pusuya gelemem rahatsız etmeyin🤣😁😂 00/00 gibi görüşürüz
İlk adım geldi gibi başarılı olursak sana rolling bakiyesiGeli.insallah cano
Bu adımı takiple de gitMeto az isim var umarm kazanirsin
Meto metoo yeter artık ara verin kank bitirdiniz kendinizi 🤣🤣Bu adımı takiple de git