- 31,201
- 20,737
- 113
Keyfin yerinde indirdin herhalde paralarıSay say dostum say aliş zevk almaya bak saymakla yfg
Keyfin yerinde indirdin herhalde paralarıSay say dostum say aliş zevk almaya bak saymakla yfg
Baksana kuponun sağ tarafında 5 tane kupon kazancı var 😂😂Keyfin yerinde indirdin herhalde paraları
Onlar düşük kayıplar yüksek herhalde 7 de kayıp varBaksana kuponun sağ tarafında 5 tane kupon kazancı var 😂😂
Yok be uzuntuden deliriyom bazen biliyonKeyfin yerinde indirdin herhalde paraları
Gelir bu bol şanslar kankaYa her ya merri
Dün yatırım yapmıştım kaybettim. Bugün çark kodu eklendi 50 frebet verdi ondan 107 çektim 2 kupon onlar zatenBaksana kuponun sağ tarafında 5 tane kupon kazancı var 😂😂
Bol şans@İkasbet Destek teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye 500 er rolling bakiyesi verelim. Takip şartı yoktur.
Bu illet böyle işte malesefYok be uzuntuden deliriyom bazen biliyon
Yani düşün eşsék kadar adam olduk hala çocuklar gibi sayi sayiyoz gelde delirme
Bol şanslar@İkasbet Destek teşekkürler başarılı olursak 2 kişiye 500 er rolling bakiyesi verelim. Takip şartı yoktur.
Umarım şans hep açık olur forumda ne kadar koşuşturdugunu görüyorum 😊Dün yatırım yapmıştım kaybettim. Bugün çark kodu eklendi 50 frebet verdi ondan 107 çektim 2 kupon onlar zaten
Evet ödüle talibim cgcgBu illet böyle işte malesef
Bol şans dostAdım 2 bu gelirse 1 er 500 er falan temkinli oynayacağım
Kendi Paramızla şöyle rahat oynayamiyoruz lanet olsunYa da ağam helal olsun deyip etiket atiyoz mesela örnek şöyle yapiyoz
Tebrikler agam rez agam cok sevindim etiket ağam @Golcümetin
Bı kerede talip olmada sasiralimEvet ödüle talibim cgcg
Bolşanslar kardeşimAdım 2 bu gelirse 1 er 500 er falan temkinli oynayacağım
Tmm bu sefer tabibimBı kerede talip olmada sasiralim