- 21,794
- 12,887
- 113
19/20
Gitti mk 1 dakika olmadan 19-15 den 19-20 olmuş lose gibi@Golcümetin bebeğim kazanıyor muyuz hayırlı geceler 🖖Ekli dosyayı görüntüle 840078
Yazık.Gitti mk 1 dakika olmadan 19-15 den 19-20 olmuş lose gibi
Yeminle 3 maç düşündüm düşündüm gittim Litvanya ya oynadım diger ikisi gelmişYazık.
Sike dost sike marley de 10k kaybetti demin rezil oglu reziller 50 saniye kalmış 4 fark önde 5 0 seri yedilerYeminle 3 maç düşündüm düşündüm gittim Litvanya ya oynadım diger ikisi gelmiş
Bizde şans Yok Yunanistan 4+5 farkkken oynasaydik keşkeSike dost sike marley de 10k kaybetti demin rezil oglu reziller 50 saniye kalmış 4 fark önde 5 0 seri yediler
Bize kazanmak haram olmuş artık sende 5k kazancakmissin oda çöp olmuş valla sana da geçmiş olsun dostBizde şans Yok Yunanistan 4+5 farkkken oynasaydik keşke
Her kafadan bir ses çıkıyor zorla bana kasa artırdılarBize kazanmak haram olmuş artık sende 5k kazancakmissin oda çöp olmuş valla sana da geçmiş olsun dost
Acemiyiz kaybediyoruz. Sitenin kazanmasını isteyip kasa atman gerekiyor diyenler de cabası@İkasbet Destek maaşallah sitenin kazancının yarısını forumla paylaşıyor helal olsun. Böyle sponsor bulmak zordur kaybetmeyin dostlar
Nasip yok son adımı yapacağım arkadaş geldi 1 saate yakın ara vermek zorunda kaldımBize kazanmak haram olmuş artık sende 5k kazancakmissin oda çöp olmuş valla sana da geçmiş olsun dost
Yazık olmuş valla biz artik 1k yi zor gorur olduk 5k cop olmuş valla neyse sağlık olsun dostumHer kafadan bir ses çıkıyor zorla bana kasa artırdılar