- 5,840
- 3,817
- 113
sanırımBuradan Minimum 5k çekmek zorunda mıyız
sanırımBuradan Minimum 5k çekmek zorunda mıyız
Dost musun düşman mısın sakin kafayla kazanır dağıtırız dedik kötü mü ediyoruz kaldı ki kuponları da attım takip eden varBöyle sacma rolling olmaz, rollingte arka planda takilacagimi da ilk kez duyuyorum
Arada buda geldisanırım
Şu son kupon gelsindeharbiden kasa git artık ama min maks 5k iptal ederler sonra
Kasa atıp yatsın mı istiyorlarharbiden kasa git artık ama min maks 5k iptal ederler sonra
kankam rolling böyle bir şey yeni de değilsin birsürü roll takip ettin olay oKasa atıp yatsın mı istiyorlar
Biliyorum o yüzden uzun sürer diye sakin kafayla oynayacağım dedim zaten de o Zaman tek atıp yatalım ne anladık bu iştenkankam rolling böyle bir şey yeni de değilsin birsürü roll takip ettin olay o
beleş para veriyor şansını dene diyeBiliyorum o yüzden uzun sürer diye sakin kafayla oynayacağım dedim zaten de o Zaman tek atıp yatalım ne anladık bu işten
Dost düşmanla ne alakası var saçma saçma iş yapmaya kalkıyorsun bende bunu saçmalığıni belirttimDost musun düşman mısın sakin kafayla kazanır dağıtırız dedik kötü mü ediyoruz kaldı ki kuponları da attım takip eden var
dost sen de haklısın ama yanlış üslup doğru sözün katilidir iyi forumlarDost düşmanla ne alakası var saçma saçma iş yapmaya kalkıyorsun bende bunu saçmalığıni belirttim
Şartları ne dost min Max 5 k mi ?harbiden kasa git artık ama min maks 5k iptal ederler sonra
Bizde onlara yatırım yapıyoruzbeleş para veriyor şansını dene diye