- 23,944
- 10,584
- 113
Bye bye dayıcigim ben kaçar.Bazen 3 5 kurus buyuk is gorur g.metin anladin sanirim
Bye bye dayıcigim ben kaçar.Bazen 3 5 kurus buyuk is gorur g.metin anladin sanirim
Cemsıne helal olsun aldı bır sekılde@sinansrml63 sana Bir miktar money gönderiyorum uyanınca etiketledigim 4 arkadaş sana IBAN atsın onlara 250 şer ödüllerini gönderir misin?
@cemsin
@Erhan2121
@delpiero1985
@bedof34
Adamsın@sinansrml63 top sende benden bu kadar
Eyvallah Meto kardeşim kesene bereket daim olsun insallah@sinansrml63 sana Bir miktar money gönderiyorum uyanınca etiketledigim 4 arkadaş sana IBAN atsın onlara 250 şer gönderir misin?
@cemsin
@Erhan2121
@delpiero1985
@bedof34
en son bi yayıncıda gördüm kendisini o mu bilmiyorum ama chatte maymun ppliyim diyordu D:@sinansrml63 buralardamisin
Lan golcü Metin'in ilk defa kupon koyduğunu gördüm helal lan kazancın Daim olur inşallah devamlı😀Eyvallah Meto kardeşim kesene bereket daim olsun insallah
Senin de dağıtım yaptığını gördüm ya; şu fani ömrümde gözüm açık gitmeyecek, ölmeden @bedof34 ün de dağıtımına şahit olursak bu forumda ki misyonumu tamamlamış olacağımEyvallah Meto kardeşim kesene bereket daim olsun insallah
Hayırlısı be kralSenin de dağıtım yaptığını gördüm ya; şu fani ömrümde gözüm açık gitmeyecek, ölmeden @bedof34 ün de dağıtımına şahit olursak bu forumda ki misyonumu tamamlamış olacağım
tebrikler hocam daim olsunUmarım gelir. Rusya geldi. İspanya ev 1 dakika da 5-0 la başlamıştı. 0-9 seri yedi 3 dakika falan sayı atamadı