- 40,143
- 20,820
- 113
Tebrikler dostumDevam durmak yok
Tebrikler dostumDevam durmak yok
Başlık altında yazıyor küçük küçük akşama kasamiz olsun diye sana oralet yok🤣Kupon 100 tl kazanmis mehter marsimi calalim napslim
Onun oraletini bana gönderBaşlık altında yazıyor küçük küçük akşama kasamiz olsun diye sana oralet yok🤣
Ben ona Karaköy de odun ateşinde çay ismarlicam karton bardaktaOnun oraletini bana gönder![]()
Kredi başvurusu yaptım onaylansın gönderirimKakao yollayin bana aw en pahslisi o
Odun atesinde cay nefir ya ates iste cayin tadimi degiscek.kebap desen tamm mangslda odunda degisir cay nedir yaBen ona Karaköy de odun ateşinde çay ismarlicam karton bardakta
Nkolay fiba aninda alirsinKredi başvurusu yaptım onaylansın gönderirim
Bankanın önünden gecme kafana atarlar tomarı🤣🤣Kredi başvurusu yaptım onaylansın gönderirim
Odunda değil amk çer çöp ne bulursa atiyoo dayı maksat su kaynasın🤣🤣Odun atesinde cay nefir ya ates iste cayin tadimi degiscek.kebap desen tamm mangslda odunda degisir cay nedir ya
Olum ben nisantasinda oturuyorym bana sushilerle gel mojitolarla gel fajitalarla gel sebastianla gel griill izgaralarla gel noodls larla gel sex onthe beachle gelBen ona Karaköy de odun ateşinde çay ismarlicam karton bardakta
Bu ay vergi borcu cok odedim param o yuzden bitti ya@sukes1982 ne yaptın çektinmi boll sıfırlıları
Olum ben nisantasinda oturuyorym bana sushilerle gel mojitolarla gel fajitalarla gel sebastianla gel griill izgaralarla gel noodls larla gel sex onthe beachle gel
Zenginliğin gözünü seveyim cürüdük Yenibosna daOlum ben nisantasinda oturuyorym bana sushilerle gel mojitolarla gel fajitalarla gel sebastianla gel griill izgaralarla gel noodls larla gel sex onthe beachle gel
Birikmis ev vergisi cop vergidsi 2 yildir odenmemis benimki haniminki annminki 11bin odedim awBu ay vergi borcu cok odedim param o yuzden bitti ya
Sirinevlerdir kesinZenginliğin gözünü seveyim cürüdük Yenibosna da